Μωραΐτης: «Να δείξω ότι δεν είμαι ταλέντο, αλλά παίκτης!»

Μωραΐτης: «Να δείξω ότι δεν είμαι ταλέντο, αλλά παίκτης!»
Photo Credits: INTIME

Η μεγάλη συνέντευξη του Δημήτρη Μωραΐτη

Το καλοκαίρι του 2015, στο πλαίσιο του… παιδομαζώματος που είχε ξεκινήσει η ΑΕΚ, αποτέλεσε μια από τις πιο σημαντικές κινήσεις-επενδύσεις της ομάδας για το μέλλον. Στο πρόσωπο του Δημήτρη Μωραΐτη άπαντες έβλεπαν στην Ένωση τον παίκτη που θα ηγηθεί του συνόλου και θα οδηγήσει τον σύλλογο σε πολλές και μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

Μέχρι το καλοκαίρι του 2021 όμως, τα πράγματα δεν εκτυλίχθηκαν όπως τα περίμεναν άπαντες. Ο νεαρός γκαρντ από τη Νέα Σμύρνη δεν κατάφερε να σταθεροποιηθεί στο ροτέισιον της ομάδας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην έχει την εξέλιξη που περίμενα -ή υπολόγιζαν- άπαντες κατά τα πρώτα χρόνια παρουσίας του στα παρκέ.

Κάπως έτσι ήρθε το φινάλε της παρουσίας του στην ΑΕΚ, με το πέρας της σεζόν 2020-21. Έπειτα από έξι σεζόν και έναν δανεισμό στον Κολοσσό Ρόδου, ο Μωραΐτης έβαλε τέλος στην πορεία του στην Ένωση, για να συνεχίσει την πορεία του στο Περιστέρι. Στα δυτικά προάστια ο Σωτήρης Μανωλόπουλος επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του, κάτι που συνέβη, με τον διεθνή άσο να στελεχώνει μια τετράδα γκαρντ που διαθέτει ποιότητα και εμπειρία (Ίαν Μίλερ, Δημήτρης Κατσίβελης και Τζος Χάγκινς οι άλλοι τρεις γκαρντ).

Δείτε ΕΔΩ τη μεγάλη του συνέντευξη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X