ΟΦΗ: Στην πολωνική Ράκοβ ο Στάρτζεον

ΟΦΗ: Στην πολωνική Ράκοβ ο Στάρτζεον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πορτογάλος εξτρέμ Φάμπιο Στάρτζεον είναι έτοιμος να αφήσει τη Super League Interwetten για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια.

Ο 27χρονος εξτρέμ, ο οποίος ήταν βασικό εργαλείο για τον ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, φεύγει από το Ηράκλειο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει είναι η Ράκοβ.

Πρόκειται για το κλαμπ από την Πολωνία, το οποίο συμμετέχει στο Europa Conference League και το οποίο στον πρώτο αγώνα για τον γ’ προκριματικό γύρο αναδείχθηκε ισόπαλο 0-0 εντός έδρας εναντίον της Ρουμπίν Καζάν.

Μέσα στο επόμενο 48ωρο η μεταγραφή αναμένεται να κλειδώσει και ο Ίβηρας ακραίος επιθετικός να συνεχίσει την καριέρα του στην Ekstraklasa.

Το πρωτάθλημα στην Πολωνία έχει αρχίσει και μετά από δύο ματς η Ράκοβ μετρά μία νίκη και μία ήττα. Πέρυσι τερμάτισε δεύτερη, πίσω μόνο από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο Στάρτζεον αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια με τον ΟΦΗ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και σημείωσε έξι γκολ. Τη σεζόν 2019-2020 έπαιξε στην Ξάνθη (33 συμ., 2 γκολ).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X