Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσή ξανά η Βραζιλία, νίκησε 2-1 την Ισπανία στη παράταση (VIDEO)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χρυσή ξανά η Βραζιλία, νίκησε 2-1 την Ισπανία στη παράταση (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες κατέκτησε η εθνική Βραζιλίας!

Η «σελεσάο» λύγισε την Ισπανία στην παράταση, με το γκολ της νίκης να πετυχαίνει ο Μάλκομ (2-1) και να δίνει το έναυσμα για να πανηγυριστεί έξαλλα από παίκτες και τεχνικό επιτελείο το χρυσό μετάλλιο!

Το παιχνίδι ήταν εξαιρετικό, με πολλές συγκινήσεις και γεμάτο φάσεις! Ο Ρισάρλισον στο 38ο λεπτό αστόχησε σε πέναλτι, αλλά αυτό δεν πτόησε τους καλύτερους Βραζιλιάνους στο πρώτο μέρος να πάρουν προβάδισμα στο φινάλε του 45λεπτου με τον Ματέους Κούνια μετά την ασίστ του Ντάνι Άλβες!


Ο Ρισάρλισον με το ξεκίνημα του δευτέρου ημίχρονου άγγιξε το 2-0 αλλά του το στέρησε το δοκάρι, με την Ισπανία να παίρνει τα ηνία στη συνέχεια και να φτάνει στην ισοφάριση με γκολάρα του Ογιαρθάμπαλ στο 61ο λεπτό! Το γκολ αυτό έδωσε… φτερά στους Ισπανούς, που πίεζαν και είχαν τις φάσεις, με την Βραζιλία να ψάχνεται περισσότερο στην κόντρα. Λίγο έλειψε δε, στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χιλ να… τεζάρει την Βραζιλία αλλά ο «κεραυνός» που εξαπέλυσε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση, ήταν μοιρασμένο και οι φάσεις λιγότερες από το υπόλοιπο του αγώνα, με τον Μάλκομ στο 108’ (κι ενώ είχε μπει αλλαγή στο ξεκίνημα του έξτρα μισαώρου), έκρινε το ματς και χάρισε το δεύτερο σερί χρυσό μετάλλιο στη Βραζιλία, αφήνοντας στα… κρύα του λουτρού και με το αργυρό μετάλλιο την Ισπανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X