«Κραυγή» από κάτοικο της Ιστιαίας: «Καιγόμαστε, είμαστε περικυκλωμένοι» (VIDEO)

«Κραυγή» από κάτοικο της Ιστιαίας: «Καιγόμαστε, είμαστε περικυκλωμένοι» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτα το πύρινο μέτωπο στην Εύβοια με τους κατοίκους να ανησυχούν για την πορεία της φωτιάς και να απευθύνουν έκκληση για ενίσχυση των εναέριων μέσων. Αεροπλάνα επιχειρούν πάνω από κρίσιμα μέτωπα, σε μια προσπάθεια να τεθεί υπό έλεγχο η κατάσταση.

Απελπισία, οργή, αγανάκτηση, πανικός και φόβος. Αυτά είναι κάποια από τα συναισθήματα των κατοίκων της Εύβοιας, όπου η φωτιά καίει για τέταρτη ημέρα, καθώς -όπως υποστηρίζουν- οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής δεν επαρκούν για την κατάσβεση.

Μιλώντας στο OPEN γυναίκα από το χωριό Πευκί, καταγγέλλει πως δεν έχουν εμφανιστεί εδώ και ώρες εναέρια μέσα. «Σας παρακαλώ στείλτε εναέρια βοήθεια. Δεν μπορώ να μιλήσω έχω και τα παιδιά. (…) Έχει φτάσει μέχρι εδώ η φωτιά, θα καούμε! Είμαστε στο Πευκί, θα το κάψει όλο το Πευκί, θα τους κάψει όλους εκεί. Είναι δύο μέτωπα. Δεν θα προλάβουμε, είναι συνωστισμός με τα αυτοκίνητα. Σας παρακαλώ κάντε κάτι! Μας έχουν αφήσει στο έλεος του θεού να καούμε. Είναι δύο μέτωπα, αν έρθουν δύο αεροπλάνα θα τη σβήσουν τη φωτιά. Θα καούμε! Είμαστε στο δήμο Ιστιαίας, το βλέπουμε, έρχεται! Δεν μπορούμε να μετακινηθούμε εύκολα γιατί είναι όλοι πυρόπληκτοι εδώ. Έχουν έρθει από Μαντούδι, Αγία Άννα. Καιγόμαστε και λένε ότι είμαστε εντάξει», είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα, κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν στον αέρα του Open ότι τα εναέρια μέσα δεν επιχειρούν στην περιοχή.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X