Μπαρτσελόνα: Οι οπαδοί της θα φωνάζουν το όνομα του Μέσι στο 10'

«O Mέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν για 2+1 χρόνια!» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα θα φωνάζουν το όνομα του Λιονέλ Μέσι στο 10ο λεπτό του κάθε αγώνα.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα φοράει πλέον τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, έπειτα 21 ολόκληρα χρόνια και 35 τίτλους στη Βαρκελώνη. Ο Αργεντινός αστέρας φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στην μετακόμισή του στο Παρίσι, για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν.

Μάλιστα, στη Γαλλία αναφέρουν ότι ήδη οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια, με τους Παριζιάνους να ανακοινώνουν την μεταγραφή του 34χρονου επιθετικού την Τρίτη (10/08).

Οι οπαδοί των «μπλαουγράνα» παρακολουθώντας τις εξελίξεις συγκεντρώθηκαν στο «Καμπ Νόου» ως ένδειξη διαμαρτυρίας, με μερικούς εξ αυτών δεν άντεξαν να ξεσπούν σε λυγμούς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «EPSN», οι φίλοι της Μπαρτσελόνα θα προχωρήσουν σε μία αξιέπαινη κίνηση για να τιμήσουν τον Λιονέλ Μέσι για όλα όσα προσέφερε στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια, καθώς αποφάσισαν στο 10ο λεπτό της κάθε αναμέτρησης στη νέα σεζόν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομά του.

Πηγή: Gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X