ΔΕΔΔΗΕ: Νέες διακοπές ρεύματος - Ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα

ΔΕΔΔΗΕ: Νέες διακοπές ρεύματος - Ποιες περιοχές έχουν πρόβλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την ηλεκτροδότηση πολλές περιοχές στην Αττική, αλλά και χωριά σε Ηλεία, Μεσσηνία, Φωκίδα, Μάνη, Κω και Λέρο.

Σε τεντωμένο σχοινί συνεχίζει να βαδίζει το ηλεκτρικό σύστημα της χώρας που δοκιμάζεται για έκτη συνεχόμενη μέρα από την καταστροφική λαίλαπα της φωτιάς.

Οι κυλιόμενες διακοπές που ξεκίνησε χθες το μεσημέρι ο ΔΕΔΔΗΕ για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκάλεσε η πυρκαγιά στο Κρυονέρι κοντά στο Κέντρο Υπερυψηλής Τάσης του ΑΔΜΗΕ, παραμένουν οι… εφεδρείες του διαχειριστή για να αποφευχθεί ένα γενικευμένο μπλακάουτ. Μέχρι αργά χθες το βράδυ χωρίς ηλεκτρικό ήταν τα Κιούρκα, οι Αφίδνες, ο Αγιος Στέφανος, η Ιπποκράτειος Πολιτεία, τα Βασιλικά κτήματα, η Ροδόπολη και η Δροπηγή. Την ίδια στιγμή στο σκοτάδι παραμένουν δεκάδες χωριά στην Ηλεία, την Μεσσηνία, την Φωκίδα, την Μάνη ενώ προβλήματα συνεχίζουν να παρατηρούνται στα νησιά Κω-Λέρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X