Mόνο μας «όπλο» η αλληλεγγύη-Το enwsi.gr προσφέρει 1.000 μπουκάλια νερό σε πυροσβέστες και πυρόπληκτους

Εφιαλτικές στιγμές στην Εύβοια: Κυκλωμένο από τις φλόγες το χωριό Ελληνικά, η πυρκαγιά μπήκε στα Βασιλικά (VIDEO)

Η Ελλάδα περνά δύσκολες στιγμές και κάθε βοήθεια μικρή ή μεγάλη είναι πολύτιμη και δείχνει το δρόμο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ελλάδα δοκιμάζεται από την πύρινη κόλαση που κατακαίει δεκάδες περιοχές σε ολόκληρη την επικράτεια.

Η Αττική, η Εύβοια, η Ηλεία, η Αρκαδία και άλλες περιοχές της χώρας καίγονται εδώ και ημέρες και το τοπίο δείχνει βγαλμένο από εφιάλτη που δεν λέει να τελειώσει.

Με τις κρατικές και υπηρεσιακές ευθύνες δεδομένες, το μόνο μας όπλο είναι η αλληλεγγύη. Απέναντι στον εχθρό, απέναντι στο κακό.

Το enwsi.gr δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και δείχνει το αλληλέγγυο πρόσωπό του προς τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη και σε όσους δίνουν την μάχη με τις φλόγες.

Ως εκ τούτου, θα διαθέσει 1.000 μπουκάλια νερό στους πυρόπληκτους που δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες από τον εφιάλτη των πυρκαγιών και που είδαν τις περιουσίες και τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να γίνονται στάχτη από το καταστροφικό πέρασμα της πύρινης λαίλαπας.

Δεν είναι κάτι σπουδαίο. Δεν θα λύσει το πρόβλημα. Είναι μία μικρή βοήθεια, στο μέτρο του δυνατού. Υπό κανονικές συνθήκες δεν θα δημοσιοποιούσαμε. Το κάνουμε με στόχο να αφυπνιστούν και άλλοι. Το μικρό, να γίνει κάτι μεγάλο. Να σταθεί η χώρα αυτή ξανά στα πόδια της.

Για τις ευθύνες θα τα πούμε όταν έρθει η ώρα. Τώρα όλοι στην μάχη. Από κοντά ή μακριά. Οπως μπορεί ο καθένας μας. Με κάτι μικρό ή με κάτι μεγάλο.

Enwsi.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X