Ολυμπιακοί Αγώνες: Τη Σερβία θα αντιμετωπίσει η εθνική Ελλάδος στον τελικό του Πόλο (VIDEO)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Τη Σερβία θα αντιμετωπίσει η εθνική Ελλάδος στον τελικό του Πόλο (VIDEO)

Η Σερβία ήταν η μεγάλη νικήτρια του δεύτερου ημιτελικού, με 10-9 την Ισπανία και θα βρεθεί απέναντι στην εθνική Ελλάδος στον μεγάλο τελικό της Κυριακής

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σερβία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Ελλάδας στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (08/06, 10:30), καθώς επικράτησε 10-9 της Ισπανίας στον δεύτερο ημιτελικό.

Ο αγώνας

Η Σερβία άρχισε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, εκμεταλλευόμενη και τον παίκτη παραπάνω. Ωστόσο, οι Ισπανοί έκαναν μία εντυπωσιακή αντεπίθεση, σημείωσαν τέσσερα συνεχόμενα τέρματα, προηγήθηκαν 4-2 και 5-3 και έκλεισαν το δεύτερο οκτάλεπτο προηγούμενοι 5-4.

Εν αντιθέσει με τα δύο πρώτα οκτάλεπτα, στο τρίτο οι μάχες ήταν σκληρές, με τις δύο ομάδες να αδυνατούν να σκοράρουν. Ωστόσο, ένα “ξέσπασμα” της Ισπανίας στα τελευταία δύο λεπτά τής έδωσε τη δυνατότητα να προηγηθεί με 7-4, με τη Σερβία να μειώνει σε 7-5, αλλά τη “ρόχα” να πηγαίνει με μία διαφορά ασφαλείας στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Παρά την αποβολή του Πλαΐνοβιτς, η Σερβία έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 7-6 και στη συνέχεια σε 8-7. Η αποβολή και του Περόνε αποτέλεσε ένα ισχυρό πλήγμα για την Ισπανία, με τους Σέρβους να βρίσκουν την ισοφάριση με ένα εξαιρετικό γκολ του Μίτροβιτς, 2:20 πριν από το τέλος.

Ωστόσο, οι Ισπανοί απάντησαν άμεσα με τον Ταούλ, για το 9-8. Παρ’ όλα αυτά, με μία εντυπωσιακή ρελάνς στο τελευταίο δίλεπτο, οι Σέρβοι σημείωσαν δύο γκολ, έκαναν την ανατροπή και πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X