Βλάχος: «Θέλουμε να ακουστεί ο εθνικός ύμνος, επιτρέψτε μας τη χαρά» (VIDEO)

Βλάχος: «Θέλουμε να ακουστεί ο εθνικός ύμνος, επιτρέψτε μας τη χαρά» (VIDEO)

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας πόλο, Θοδωρής Βλάχος, όντας ιδιαίτερα συγκινημένος δήλωσε πως η ομάδα του πάει... ολοταχώς για την πρώτη θέση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, μετά την πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών αγώνων σημείωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είμαστε μακριά αλλά παρακολουθούμε τι συμβαίνει. Κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Δεν ξέρουμε αν μπορέσουμε να δώσουμε λίγη χαρά. Η ζωή είναι σκληρή. Σε εμάς η ζωή φέρεται με τον καλύτερο τρόπο αυτές τις ημέρες. Δεν ξέρω αν μπορούμε να βοηθήσουμε διαφορετικά.

Με τη φωτιά δεν μπορεί να βοηθήσει κανένας. Αυτή την στιγμή την περίμενε το ελληνικό πόλο χρόνια. Ήταν το απωθημένο μου να ζήσω τον τελικό μίας διοργάνωσης. Το ζω στη μεγαλύτερη διοργάνωση του πλανήτη. Δεν τελειώσαμε. Θέλουμε το χρυσό. Να ακουστεί ο Εθνικός ύμνος. Τα παιδιά άξιζαν να κρεμάσουν ένα μετάλλιο στο στήθος τους.

Να παίξουν έναν τελικό. Κερδίσαμε την Ουγγαρία δεύτερη φορά σε ένα τουρνουά, με αυτοθυσία, με μεγάλες άμυνες, με σπουδαία γκολ. Όπως κερδίζεται ένας τελικός. Γιατί το παιχνίδι για εμάς ήταν τελικός. Θα βρούμε τον τρόπο να ηρεμήσουμε τώρα 2-3 ώρες και να προετοιμαστούμε για τον τελικό».


 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X