«Βασικός στόχος της Γκόρνικ Ζάμπρζε ο Μπακάκης»

«Βασικός στόχος της Γκόρνικ Ζάμπρζε ο Μπακάκης»
Photo Credits: INTIME

Νέο δημοσίευμα για τον Μιχάλη Μπακάκη και την Γκόρνικ Ζάμπρζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βασικός στόχος της Γκόρνικ Ζάμπρζε είναι ο Μιχάλης Μπακάκης.

Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα pilkarskiswiat.com, ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ αποτελεί την πρώτη επιλογή της πολωνικής ομάδας για το δεξί άκρο της άμυνας.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο Μπακάκης θα πρέπει να δεχτεί γενναία μείωση στον μισθό του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή στην Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Το δημοσίευμα για τον Μπακάκη

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Το τελευταίο διάστημα η Γκόρνικ Ζάμπρζε έχει την τάση να παίρνει παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα και όλες ήταν αρκετά επιτυχημένες. Ολοι θυμόμαστε τον Γιακουμάκη, ο οποίος μπορεί να μην έλαμψε στο πολωνικό πρωτάθλημα αλλά πέρυσι στην Eredivisie αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ.

Η Γκόρνικ συνεχίζει την στόχευση σε Ελληνες παίκτες και πλέον θέλει την απόκτηση του Μιχάλη Μπακάκη, ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Αθηνών. Ο αμυντικός έχει 20 συμμετοχές με την ελληνική Εθνική ομάδα και μεγάλη εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Μπακάκης θα αποχωρήσει καθώς αν και ξεκίνησε την φετινή σεζόν ως βασικός, ολοκλήρωσε την περσινή όντας στον πάγκο ή στις κερκίδες.

Αν ο 30χρονος εξετάσει σοβαρά την πρόταση της Γκόρνικ Ζάμπρζε, θα πρέπει να δεχτεί μείωση στο συμβόλαιό του καθώς λαμβάνει 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως, ένα ποσό που η Γκόρνικ δεν μπορεί να καλύψει».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X