Ο προπονητής του Μισελέν: «Είναι επιθετικό μπακ, με τεχνική και καλή σέντρα»

Εικόνες από την πρώτη προπόνηση του Μισελέν στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Οσα δήλωσε ο Σιλβέν Ριπόλ για τον Κλεμάν Μισελέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν μέχρι το 2025.

Ο προπονητής του στη Λανς, Σιλβέν Ριπόλ, μίλησε στο gazzetta.gr για τον Γάλλο αμυντικό που απέκτησε η ΑΕΚ, τονίζοντας πως είναι επιθετικό μπακ με καλή σέντρα και καλή τεχνική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ο Μισελέν είναι ένας παίκτης με καλή τεχνική κατάρτιση. Έχει επιθετικά χαρακτηριστικά και είναι επικίνδυνος για την αντίπαλη ομάδα. Έχει καλές ατομικές ενέργειες και πολύ καλή σέντρα, καθώς και αξιόλογη πάσα με αποτέλεσμα να δίνει ασίστ στους επιθετικούς. Η πάσα του στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου είναι πολύ καλή, ενώ τρέχει όλη την πλευρά και διαθέτει εκτός από καλές προωθήσεις και καλά γυρίσματα.

Πρόκειται για εξαιρετικό χαρακτήρα. Διαθέτει τη σωστή νοοτροπία, σκέφτεται πάντα ομαδικά και μέσα στο ρόστερ αποτελεί ένα ευχάριστο άτομο που συμπαθούν όλοι.

Βρισκόταν σε καλή κατάσταση, πηγαίνει φορμαρισμένος στην ΑΕΚ. Έκανε το καλύτερο δυνατό και είχε καλές στιγμές στα παιχνίδια. Απλά γενικότερα για μας ήταν μια δύσκολη διοργάνωση. Είχαμε προβλήματα καθώς δεν διαθέταμε την ομάδα που θα θέλαμε μιας και οι γαλλικοί σύλλογοι δεν επιθυμούσαν να παραχωρήσουν τους παίκτες τους για την Ολυμπιακή ομάδα. Αυτό ήταν πρόβλημα για όλους μας, ωστόσο ο Κλεμάν τα πήγε καλά.

Ο Μισελέν έχει αρκετή ποιότητα και αποτελεί έναν πλάγιο μπακ που μπορεί να συνεργαστεί καλά με τον εξτρέμ στην πλευρά του. Όπως ανέφερα και πιο πριν είναι ένας τεχνικός ποδοσφαιριστής, έχει πολλά τρεξίματα και έχει τη δυνατότητα να συνδυαστεί με τον συμπαίκτη του στη δεξιά πλευρά, παίζοντας σε όλη την πτέρυγα. Την ίδια στιγμή ανταποκρίνεται και στα αμυντικά του καθήκοντα, διαβάζει το παιχνίδι και έχει σωστές τοποθετήσεις. Εκτιμώ ότι η ΑΕΚ έκανε μια καλή επιλογή με τη μεταγραφή του Μισελέν».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X