Νικολάου: «Ολοι διαρκείας, όλοι Ανω Λιόσια»

Νικολάου: «Ολοι διαρκείας, όλοι Ανω Λιόσια»
Photo Credits: INTIME

Οσα ανέφερε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ, Γιώργος Νικολάου

Ο Γιώργος Νικολάου με ανάρτηση στα social media αποθέωσε τους Στέλιο Βασιλειάδη (Κυπελλούχος Ευρώπης με την ΑΕΚ το 1968) και Δημήτρη Μαυροειδή με αφορμή τα γυρίσματα για το βίντεο των εισιτηρίων διαρκείας της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΚΑΕ ΑΕΚ:

«Απέραντος σεβασμός για τη διάθεση και τις αντοχές του αειθαλούς Ευρωκυπελλούχου ΣΤΕΛΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ (ΑΥΤΟΣ είναι ο… «παππούς», καλοί συνάδελφοι και φίλοι, εις εκ των επιγείων «Θεών» της Καλλιμαρμαρωμένης «Βασίλισσας»). Η συμβολή του σ’ αυτή την ιστορική στιγμή ανεκτίμητη. Για τον ακομπλεξάριστο πολυτροπαιούχο και γιατρό, ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ, τα λόγια περιττά. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον ταλαντούχο μικρό Γιάννη, την υπομονετική Μαριάννα και τον ευτυχισμένο μπαμπά Νώντα-άξιος να τα καμαρώνει. Πολύωρο το γύρισμα του video των «Διαρκείας» μέσα στο λιοπύρι για βίντεο… 83 δευτερολέπτων, που όταν ο maître Τόλης το εξέλιξε σε “mini movie”, πλαντάξαμε ξανά στο κλάμα από τη συγκίνηση.

ΟΛΟΙ «ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ», ΟΛΟΙ (ΑΝΩ)ΛΙΟΣΙΑ!

ΥΓ: Τι κουπί τραβήξαμε εδώ και μήνες (με αποκορύφωμα την προετοιμασία και τη Συνέντευξη Αγγελόπουλου σε… 55 βαθμούς Κελσίου, μ’ έναν ανεμιστήρα στ’ αριστερά του, αφού με τους συνανθρώπους μας να δοκιμάζονται στη γειτονιά μας επιβαλλόταν να μην ανοίξουν οι υπεύθυνοι «ερκοντίσια») το ξέρουμε καλά εμείς. Τα εύσημα διαρκείας αξίζουν σταθερά σε όλους τους συνεργάτες μας».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X