Η ΑΕΚ και επίσημα στην Cosmote ΤV!

AEK, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός συζητούν με Cosmote TV!
Photo Credits: INTIME

H Cosmote TV ανακοίνωσε και επίσημα τη συμφωνία με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκλεισε και επίσημα το deal με την Cosmote TV!

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ, κατά τη σημερινή ενημέρωση των αναλυτών για τα αποτελέσματα του β’ τριμήνου, ανακοίνωσε τη συμφωνία με την ΑΕΚ και πλέον η Cosmote TV θα μεταδίδει τους εντός έδρας αγώνες της Ενωσης στη Super League. Επίσης, η Cosmote TV ανακοίνωσε τις συμφωνίες και με Παναθηναϊκό και ΟΦΗ.

Αυτές είναι οι πρώτες συμφωνίες που ανακοινώνει ο όμιλος, ενώ συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις και για τις υπόλοιπες ομάδες της Super League που δεν έχουν ήδη κλείσει κάποια συμφωνία μετάδοσης για τη φετινή σεζόν.

Δεδομένου πως η προσπάθεια για κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος έπεσε στο κενό, οι ομάδες για άλλη μια χρονιά προχωρούν σε μονομερείς συμφωνίες για τα δικαιώματα μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων τους, όπως αναφέρει το capital.gr.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X