Γιδόπουλος: «Οι ΑΕΚτζήδες να στηρίξουν τον Μάκη Αγγελόπουλο»

Γιδόπουλος: «Οι ΑΕΚτζήδες να στηρίξουν τον Μάκη Αγγελόπουλο»
Photo Credits: INTIME

O πρώην παράγοντας της ΑΕΚ Στράτος Γιδόπουλος απεύθυνε μήνυμα στους φίλους της ΑΕΚ με σκοπό να στηρίξουν τον Μάκη Αγγελόπουλο

Μήνυμα προς τους φίλους της ΑΕΚ να στηρίξουν τον Μάκη Αγγελόπουλο και την προσπάθεια που κάνει, απεύθυνε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο άλλοτε παράγοντας της «Ένωσης» Στράτος Γιδόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Παρακαλώ τους φιλάθλους της ΑΕΚ να στηρίξουν με κάθε τρόπο τον Μάκη Αγγελόπουλο που ανέστησε την μπασκετική ΑΕΚ και μακάρι η ΑΕΚ να είχε τέτοιους ηγέτες και σε άλλα τα σπορ. Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι γύρω του και όχι κάποιοι να τον λοιδορούν.

Είναι επιτυχημένος και είναι κύριος με “Κ” κεφαλαίο. Πέρασε μια δυσκολία όπως όλος ο κόσμος μέσω πανδημίας και βοηθάει πάρα πολύ την ΑΕΚ. Ο κόσμος μπορεί να βοηθήσει με την παρουσία του στο γήπεδο αλλά και να μην γκρινιάζει, αφού προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις. Είναι επιτυχημένος όσο και αν κάποιοι κακεντρεχείς θέλουν να μην το βλέπουν.

Μόλις κάνεις μια αποτυχία είσαι στο να σε σταυρώσουν. Το χέρι του πρέπει να είναι και ήταν μονίμως μέσα στην τσέπη. Μακάρι οι ομάδες να μπορούσαν να συντηρηθούν από έσοδα-έξοδα, αλλά στην Ελλάδα είναι δύσκολο. Κάποιοι τον έχουν βρει βιοποριστικό επάγγελμα να ασχολούνται με τις ομάδες».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X