AEK: Ολοκλήρωσε τις εξετάσεις ο Μισελέν - Εκπληκτοι οι γιατροί με τις μετρήσεις του! (VIDEO)

AEK: Ολοκλήρωσε τις εξετάσεις ο Μισελέν - Εκπληκτοι οι γιατροί με τις μετρήσεις του! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Κλεμάν Μισελέν μετράει αντίστροφα για να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κλεμάν Μισελέν μετράει αντίστροφα για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Ο διεθνής Γάλλος μπακ που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στην Αθήνα, υποβλήθηκε σε καθιερωμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και το μεσημέρι της Πέμπτης τις ολοκλήρωσε με επιτυχία, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Αν και στις μετρήσεις στην αρχή οι γιατροί της ΑΕΚ τον αντιμετώπισαν επιφυλακτικά γιατί έχει λίγες μέρες που επέστρεψε από το Τόκιο με την Ολυμπιακή ομάδα της Γαλλίας, οι επιδόσεις του στα εργομετρικά όπου έφτασε τελικά να κάνει 16 χιλιόμετρα άφησαν έκπληκτους τους ανθρώπους της Ενωσης!

Με αυτούς έχει έρθει Αθήνα ο Μισελέν

Ο Μισελέν έχει έρθει στην Ελλάδα από χθες το απόγευμα, όπως διαβάσατε στο enwsi.gr και τον συνόδευε εκτός από τον Γάλλο μάνατζερ του και έναν ακόμα μάνατζερ που ήταν ο συνδετικός κρίκος με την Λανς και δύο παιδικοί του φίλοι που ήθελαν να είναι μαζί του στην πρώτη του εμπειρία εκτός Γαλλίας.

Ο ένας εξ αυτών μάλιστα ήταν συμπαίκτης του στις μικρές ομάδες της Τουλούζ, δεν θέλησε ποτέ να γίνει επαγγελματίας αλλά από τότε αποτελεί τον πιο πιστό του φίλο.

Δείτε τις εξετάσεις του Μισελέν

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X