ΑΕΚ: Στο Κατάρ συνεχίζει την καριέρα του ο Μπάουερ!

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ισταντς
Photo Credits: INTIME

Ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ ανακοινώθηκε από την Αλ Ράιαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο Κατάρ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τόμας Μπάουερ μετά από μια απόλυτα πετυχημένη σεζόν με την ΑΕΚ, με την οποία κατέκτησε και το πρώτο τρεμπλ στην καριέρα του.

Ο Αυστριακός είχε δεχτεί πρόταση από την Αλ Ράιαν την οποία και αποδέχτηκε. Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους βασικούς λόγους που δεν αποδέχτηκε την πρόταση παραμονής της ΑΕΚ αλλά επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ.

Η Αυστριακή ομοσπονδία ανακοίνωσε μάλιστα την μεταγραφή του αναφέροντας: «Μετά από μια πετυχημένη σεζόν με την φανέλα της ΑΕΚ, ο Τόμας Μπάουερ ανακοίνωσε την μετακόμιση του στην Αλ Ράιαν στο Κατάρ».  Να τονίσουμε πως η διοίκηση έχει καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό του κάτω από τα δοκάρια αποκτώντας τον καλύτερο Έλληνα διεθνή, Πέτρο Μπουκοβίνα και τον διεθνή Μαυροβούνιο, Γκόραν Άντζελιτς. ΑΕΚ: Στο Κατάρ συνεχίζει την καριέρα του ο Μπάουερ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X