Αυτό είναι το ρόστερ της ΑΕΚ Β'!

Εικόνες από τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Β' ξεκίνησε σήμερα προπονήσεις στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η σεζόν ξεκίνησε από σήμερα και για την ΑΕΚ Β’!

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση σήμερα το πρωί στα Σπάτα.

Ο Ελληνας τεχνικός θα έχει ως άμεσο συνεργάτη τον Μιχάλης Παυλής, ενώ ο Πάνος Πολίτης θα είναι ο τιμ μάνατζερ της ομάδας με υπεύθυνο λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Ηλία Ατματσίδη.

Οσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι αυτοί που συμπληρώνουν το τιμ είναι, ο Διονύσης Χιώτης, ο οποίος θα γίνει ο προπονητής τερματοφυλάκων της ομάδας και προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Ανδρέας Φουσέκης.

Ποιοι θα είναι οι παίκτες του ρόστερ

Από εκεί και έπειτα σήμερα στην προπόνηση συμμετείχαν 22 ποδοσφαιριστές. Ωστόσο δεν θα είναι μόνο αυτοί οι ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώσουν το φετινό ρόστερ της ΑΕΚ Β’.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν σήμερα είναι οι εξής: Αγγελος Αγγελόπουλος, Παναγιώτης Γκίνης (τερματοφύλακας) Μανώλης Αρβανίτης, Γιώργος Γιαννούτσος, Γιώργος Κορνέζος, Θανάσης Κώτσιος, Γιώργος Μαντζουρανάκης, Μιχάλης Μπούσης, Κώστας Σταμούλης (αμυντικοί) Χρήστος Γιούσης, Τζούντα Γκαρσία, Γιάννης Κορομηλάς, Πάρης Μπάμπης, Μανώλης Τσιόκρης, Γιάννης Πιτιλάκος (μέσοι) Παναγιώτης Γεωργέας, Αλέξης Γκολφίνος, Πέταρ Καρακλάιτς, Γιάννης Ιατρούδης, Αποστόλης Χριστόπουλος, Μιχάλης Κοσίδης και Ευθύμης Χριστόπουλος (επιθετικοί).

Βέβαια, στο ρόστερ βρίσκονται επίσης, αλλά δεν προπονήθηκαν λόγω προβλημάτων τραυματισμών, ο τερματοφύλακας Βασίλης Χατζηεμμανουήλ, ο αμυντικός Στέφανος Κάτσικας και ο μέσος Λαέρτ Πάπα.

Θα υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ

Μέχρι την 31η του Αυγούστου θα υπάρξουν αλλαγές στο ρόστερ της ΑΕΚ Β’.

Αρχικά, σίγουρα θα δούμε αρκετούς παίκτες που συμμετείχαν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας να κατεβαίνουν στην ΑΕΚ Β’, έτσι ώστε να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους, όπως ο Ρουκουνάκης, ο Ραντόνια, ο Σαμπανάτζοβιτς, ο Παράς, ο Χατζηεμμανουήλ.

Αξιοσημείωτο είναι πως ο Κάτσικας που διαβάσατε παραπάνω, θα παραμείνει στην πρώτη ομάδα, μέχρι να τελειώσει η αποθεραπεία του.

Επίσης, εκτός των παικτών που ήδη ανήκουν στην ΑΕΚ, στη Β’ ομάδα θα ενταχθεί και ο Γιώργος Μουστακόπουλος που ανήκε στην Παναχαϊκή. Ο διεθνής, με την εθνική ελπίδων, άσος, έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκη και αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με την ΑΕΚ έτσι ώστε να συναντήσει ξανά τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί και στους «Πατρινούς»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X