Η ΑΕΚ Β' άρχισε να γράφει ιστορία - Η πρώτη προπόνηση, όλα τα μέλη της

Εικόνες από τον αγιασμό και την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Β'
Photo Credits: INTIME

Η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ Β' είναι γεγονός!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ μπήκε στο γήπεδο!

Η ομάδα που θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Super League 2 τη σεζόν 2021-22, άρχισε την προετοιμασία της στα Σπάτα και η σημερινή πρώτη προπόνησή της ήταν ιστορική.

Μετά τον αγιασμό που έκανε ο Πρωτοπρεσβύτερος Πατήρ Δημήτριος Μπάτρης από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σπάτων, η νεοσύστατη ομάδα προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου και των συνεργατών του.

Οι συνεργάτες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου είναι οι εξής: Ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ και μέχρι πρότινος προπονητής των Ακαδημιών Μιχάλης Παυλής.  Ακόμη ένας πρώην ποδοσφαιριστής που έγραψε ιστορία με την ΑΕΚ, ο Διονύσης Χιώτης, είναι προπονητής τερματοφυλάκων. Γενικός αρχηγός της ομάδας είναι ο Ηλίας Ατματσίδης που μεγαλούργησε για μια δεκαετία (1992-2002) κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ και τα τελευταία χρόνια την υπηρετεί με άλλες ιδιότητες.

Στο επιτελείο της ΑΕΚ Β ανήκουν επίσης οι γυμναστές Ανδρέας Φουσέκης και Ιγνάτιος Σακελλαρίδης, ο γιατρός Πίνδαρος Κακκαβάς, ο φυσικοθεραπευτής Διονύσης Εγκαρχος, ο αναλυτής Στράτος Παρούσης και ο φροντιστής Δημήτρης Μανίτσας. Τιμ μάνατζερ είναι ο Πάνος Πολίτης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X