Ο σοκαριστικός τραυματισμός στου Φοφανά! (VIDEO)

Ο σοκαριστικός τραυματισμός στου Φοφανά! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Γουέσλεϊ Φοφανά, από τη στιγμή που υπέστη κάταγμα κνήμης, έπειτα από το αντιαθλητικό τάκλιν του Φερνάντο Νίνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου με φορείο κατά τη διάρκεια της χθεσινής φιλικής νίκης των «Αλεπούδων» επί της Villareal (3-2).

Το αγωνιστικό πέρασε σε δεύτερο μέρος, όταν ο Fer Nino έπεσε με τα δύο πόδια στον κεντρικό αμυντικό της Λέστερ.

Αμέσως επιστρατεύτηκε φορείο για ν’ αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και η διάγνωση που βγήκε ήταν τέτοια που φυσικά του προκάλεσε τεράστια απογοήτευση.

Ο Γουέσλεϊ Φοφανά, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της Premier League, έμαθε πως έχει υποστεί κάταγμα στην κνήμη και η Λέστερ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για περίπου 4 μήνες..

Στο μήνυμά του από το νοσοκομείο ο αμυντικός της Λέστερ έγραψε: «Γεια σας παιδιά, σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα. Σήμερα είναι μία κακή ημέρα όμως είμαι σε ένα φοβερό κλαμπ με μία σπουδαία ιατρική ομάδα. Θα σας ενημερώσω το συντομότερο δυνατόν. Περιμένουμε τη τελική διάγνωση, όμως γνωρίζω ότι έχω κάταγμα περόνης. Θα γυρίσω σύντομα και δυνατότερός».

Δείτε το VIDEO από τον σοκαριστικό τραυματισμό του αμυντικού της Λέστερ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X