«Θέλει τον Μπακάκη η Γκόρνικ Ζάμπρζε»

«Θέλει τον Μπακάκη η Γκόρνικ Ζάμπρζε»
Photo Credits: INTIME

Ο Μιχάλης Μπακάκης βρίσκεται στο στόχαστρο της Γκόρνικ Ζάμπρζε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενδιαφέρον για τον Μιχάλη Μπακάκη από την Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται στο στόχαστρο της πολωνικής ομάδας, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα meczyki.pl.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι η Ένωση είναι πρόθυμη να παραχωρήσει τον Ελληνα διεθνή είτε ως ελεύθερο είτε με χαμηλό αντίτιμο.

Το δημοσίευμα για τον Μπακάκη

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν, η Γκόρνικ Ζάμπρζε θέλει να ενισχυθεί περαιτέρω και προσπαθεί να φέρει τον έμπειρο αμυντικό της ΑΕΚ, Μιχάλη Μπακάκη.


Ο 30χρονος Ελληνας είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής καθώς έχει αγωνιστεί 196 φορές με την ΑΕΚ. Πρόσφατα, είχε μια κακή περίοδο και η σχέση του με τους φιλάθλους είναι άσχημη. Ως εκ τούτου η ομάδα της Αθήνας είναι πρόθυμοι να τον παραχωρήσουν δωρεάν ή με ένα μικρό αντίτιμο. Στην ΑΕΚ θα αντικατασταθεί από τον Κλεμάν Μισλέν της Λανς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η Γκόρνικ προσέγγισε τον 20 φορές διεθνή με την Ελλάδα και είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η αποζημίωση δεν αποτελεί πρόβλημα. Πρέπει όμως να υπάρξει συμφωνία και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος παίρνει 300 χιλιάδες ευρώ ετησίως».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X