ΑΕΚ: Εικόνες από τη συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, για Μισελέν, Μάκη Αγγελόπουλο και... όχι μόνο

Δεν μπορώ να ξεκινήσω με κάτι διαφορετικό. Είναι – βλέπετε – τόσο στενάχωρη, τόσο θλιβερή αυτή η κατάσταση με τις πυρκαγιές; Πόσες… Ηλείες, πόσες… Εύβοιες, πόσα… Μάτια, πόσες… Βαρυμπόμπες πρέπει να καούν ακόμα, κάθε καλοκαίρι; Πόσες… Μάνδρες πρέπει να πνίγονται το χειμώνα; Πόσες ζωές να χάνονται ή να κινδυνεύουν να χαθούν; Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβει ο άνθρωπος ότι οδεύουμε σε χρόνια μαρτυρικά, που οι μελλοντικές γενιές δεν θα έχουν καν οξυγόνο για να αναπνεύσουν;

Μπαζωμένα ρέματα το χειμώνα και καμμένα δάση το καλοκαίρι για κάθε είδους αυθαίρετη δόμηση. Και μια απίστευτη ανικανότητα του Κράτους, που ενώ γνωρίζει εκ των προτέρων το κλίμα και τις συνθήκες στην Ελλάδα, που ενώ ξέρει ότι έρχονται πλημμύρες το χειμώνα και πυρκαγιές το καλοκαίρι, όχι μόνο έχει ανύπαρκτο περιβαλλοντικό σχεδιασμό, αλλά και τρία χρόνια μετά το έγκλημα στο Μάτι, υπάρχουν ακόμα ελλείψεις σε μέσα και σε ανθρώπινο δυναμικό πυρόσβεσης. Τι να πεις, ρε γαμώτο… Στερεύουν και τα λόγια…

Εξαιρετική κίνηση, αλλά θέλει και συνέχεια

Πάμε στα της ΑΕΚ μας… Ποτέ για καμία μεταγραφή δεν μπορείς να αισθάνεσαι σίγουρος ότι θα σου βγει. Αλλά προφανώς αυξάνεις κατά πολύ τις πιθανότητες, όταν προχωράς σε μια κίνηση με απόλυτα ποδοσφαιρική λογική και με όσο το δυνατόν περισσότερα δυνατά στοιχεία και εχέγγυα για να σου βγει.

Για παράδειγμα, όταν τον περασμένο Ιανουάριο, η ΑΕΚ προχωρούσε στην απόκτηση του Νταντσένκο, ήταν δεδομένο ότι έπαιρνε πολύ μεγάλο ποσοστό ρίσκου, το οποίο και τελικά δεν της… βγήκε. Μια μεταγραφή που απέτυχε ξεκάθαρα.


Αντίθετα, όταν προχωράς στην απόκτηση ενός παίκτη που είναι βασικό δεξί μπακ στη Λανς, διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και μέλος και της ολυμπιακής ομάδας των Γάλλων, τότε αν μη τι άλλο, έχεις κάνει αυτό που πρέπει. Με τον Μισλέν καθίσταται πλέον σαφές ότι αυτός θα είναι το βασικό δεξί μπακ της ομάδας και πως αν τελικά παραμείνει στην ΑΕΚ ο Μιχάλης Μπακάκης, θα είναι αναπληρωματικός.

Θέλω να πιστεύω ότι με αυτή την κίνηση ενίσχυσης (επιτέλους) στο δεξί άκρο της άμυνας, σηματοδοτείται και μια αλλαγή νοοτροπίας και πως θα συνεχιστούν ανάλογες κινήσεις μέσα στον Αύγουστο, ώστε να ανέβει αγωνιστικό επίπεδο η ΑΕΚ.

Ο κόσμος τώρα… αποφασίζει

Την Τετάρτη είχαμε και τη διαδικτυακή συνέντευξη του Μάκη Αγγελόπουλου, που απάντησε στις ερωτήσεις των φίλων της ομάδας. Αυθόρμητος, ειλικρινής, οραματιστής, ΑΕΚτζής, παράγοντας που έχουμε την τύχη να βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας που αγαπάμε.

Το όραμά του, έδειξε πόσο αποφασισμένος είναι να το πετύχει, όπως πέτυχε απόλυτα και όλους τους στόχους που είχε θέσει, όταν βγήκε μπροστά και ανέστησε το μπάσκετ της ΑΕΚ. Αλλά πλέον, αποφασίζει ο κόσμος αν θέλει να μοιραστεί μαζί του, αυτό το όραμα. Πώς; Πηγαίνοντας απλά στο γήπεδο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X