Λουκάκου: Αποδέχθηκε την πρόταση της Τσέλσι, μένει η συγκατάθεση της Ιντερ

Λουκάκου: «Λιώνει» στην προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο προσκήνιο βρίσκεται το όνομα του Ρομέλου Λουκάκου το τελευταίο διάστημα, καθώς η Τσέλσι είναι αποφασισμένη να κάνει την μεγάλη έκπληξη του καλοκαιριού και να τον κάνει δικό της.

Για να το πετύχει αυτό είναι διατεθειμένη να ανέβει στα 130 εκατομμύρια ευρώ, προσφέροντας μάλιστα και τον Μάρκος Αλόνσο, μετά την πρώτη πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ που απορρίφθηκε από την Ίντερ.

Ο 28χρονος επιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στα γήπεδα της Premier League γι’ αυτό και σύμφωνα με την «Telegraph» έχει πει ήδη το «ναι» στην πρόταση της Τσέλσι και στο πενταετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 16 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Ετσι το μόνο που απομένει είναι η Ίντερ να δώσει τη συγκατάθεσή της για να προχωρήσει η μεταγραφή του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αν κι εφόσον το «deal» ολοκληρωθεί τότε θα μιλάμε για την ακριβότερη πώληση ιταλικής ομάδας, αφού θα ξεπεράσει τα 105 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε το 2016 η Γιουνάιτεντ στην Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X