Στις 13:00 εκτακτη ενημέρωση Χαρδαλιά για την εξέλιξη των πυρκαγιών

SMS εξόδου: Πότε θα έρχεται αρνητική απάντηση για μετακίνηση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έκτακτη ενημέρωση θα πραγματοποιηθεί στις 13:00 για την εξέλιξη των πυρκαγιών από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά.

Νωρίτερα, ο κ. Χαρδαλιάς μετά την σύσκεψη που είχε με τον πρωθυπουργό, στο Κινητό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων «Όλυμπος», στη Βαρυμπόμπη έκανε λόγο για μια εξαιρετικά δύσκολη νύχτα.

Ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι από τα τέσσερα μέτωπα που υπήρχαν, το ξημέρωμα τούς βρήκε με ένα ενεργό και τα υπόλοιπα σε ύφεση, αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε από τα πεζοπόρα και στα 4 μέτωπα.

«Υπάρχει πάρα πολλή δουλειά να κάνουμε μέσα στο πεδίο, μέσα στις ρεματιές και νομίζω ότι οι άντρες και οι γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό», τόνισε ενώ προσέθεσε ότι κατά τη διάρκεια της νύχτας προχώρησαν σε επιπλέον απομακρύνσεις και εκκενώσεις. « Καταλαβαίνετε ότι το θερμικό φορτίο ήταν μεγάλο. Μας βοήθησε το γεγονός ότι οι άνεμοι είχαν πέσει, υπήρχε μία σχετική άπνοια, είχε ανέβει σχετικά η υγρασία και με τη δουλειά που έγινε από τα πεζοπόρα καταφέραμε και μειώσαμε τα μέτωπα, γι αυτό και πλέον τα εναέρια έχουν μία συγκεκριμένη αποστολή να κλείσουν τα μέτωπα αυτά ώστε να πάμε σε μία τουλάχιστον οριοθέτηση της κατάστασης», κατέληξε ο κ. Χαρδαλιάς.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/ektakti-enimerosi-hardalia-pyrkagies-4-8-2021

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X