Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ)

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τιτάνια μάχη με τη φωτιά στη Βαρυμπόμπη συνεχίζουν να δίνουν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο το πύρινο μέτωπο.

Στο σημείο δημιουργήθηκαν πολλές διάσπαρτες εστίες, σε μια περίμετρο που εκτείνεται στο τρίγωνο του οικισμού Αδάμες, Βαρυμπόμπη και Θρακομακεδόνες και έφτασε στις Αχαρνές.

Από την πυρκαγιά ωστόσο οι ζημιές που προκλήθηκαν είναι ανυπολόγιστες. Χιλιάδες στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη, ζώα κάηκαν, ενώ από την πύρινη λαίλαπα δεν γλίτωσαν περιουσίες, σπίτια, επιχειρήσεις και αυτοκίνητα.

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ) Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Η επόμενη μέρα από την καταστροφή-Σπίτια και δάσος έγιναν στάχτη (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X