Ο Μάκης Αγγελόπουλος μιλάει για την ΑΕΚ στις 18:00!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος μιλάει για την ΑΕΚ στις 18:00!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος σήμερα στις 18:00 θα δώσει την συνέντευξη τύπου διαδικτυακά

Ο Μάκης Αγγελόπουλος σήμερα στις 18:00 το απόγευμα θα δώσει την πολυαναμενόμενη συνέντευξη τύπου ζωντανά από το κανάλι της ΚΑΕ ΑΕΚ στο Youtube.

Όπως δεσμεύτηκε, θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις του κόσμου που έχουν σταλεί κατά εκατοντάδες στο press@aekbc.gr αλλά και σε όποιες νέες προκύπτουν κατά την διάρκεια της συνέντευξης. Αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον οι τοποθετήσεις του για τα οικονομικά δεδομένα της ομάδας αλλά και την επόμενη μέρα της ΑΕΚ.

Θυμίζουμε η ενημέρωση της ΚΑΕ έλεγε :

«Θα μιλήσω στον κόσμο της ΑΕΚ, σε ανοικτή Συνέντευξη, όπως εδώ και καιρό έχουμε προγραμματίσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να μας απευθύνει οποιοδήποτε ερώτημα, οποιονδήποτε προβληματισμό του». Τα παραπάνω είχε προαναγγείλει -μέσω του aekbc.gr- τον περασμένο Μάιο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ΒC και όπως πάντα «ο λόγος του συμβόλαιο». Ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος σε μία πρωτοφανή (για τα ελληνικά δεδομένα) διαδικασία πρόκειται να τεθεί «ενώπιος ενωπίω» αποκλειστικά με τους οπαδούς της ΑΕΚ για να απαντήσει live σε όλα τα εύλογα ερωτήματα, που θα τεθούν, την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00. Ο κ. Αγγελόπουλος θα παραχωρήσει Συνέντευξη στο AEKΒC ΤV, ήτοι στο επίσημο κανάλι της «Βασίλισσας» στο YouTube. Τι πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ; Θα μπορούν από τώρα έως και αύριο Τρίτη (03/08, 21:00) να αποστείλουν στο press@aekbc.gr από μία ερώτηση. Oι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα και στη διάρκεια της (απευθείας) μετάδοσης της Συνέντευξης να απευθύνουν ερωτήματα, τα οποία θα μπορούν να καταγράφουν στο YouTube.

Ο κ. Αγγελόπουλος, όπως δεσμεύτηκε, θα μιλήσει για ΟΛΑ.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X