Προκριματικά Champions League: «Ορθια» με Αθανασιάδη η Σέριφ, 1-1 εκτός με Ερυθρό Αστέρα

Προκριματικά Champions League: «Ορθια» με Αθανασιάδη η Σέριφ, 1-1 εκτός με Ερυθρό Αστέρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σέριφ Τίρασπολ έμεινε όρθια στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (1-1), ενώ τα μεγάλα ονόματα (Μονακό, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αϊντχόφεν) καθάρισαν από το πρώτο ματς.

Σημαντική επιτυχία για την «ελληνική» Σέριφ Τίρασπολ που με τους Αθανασιάδη και Κολοβό στο αρχικό σχήμα, έμεινε όρθια στο Βελιγράδι σε ένα ματς που θα μπορούσε να πάρει περισσότερο από τον Ερυθρό Αστέρα.

Οι Μολδαβοί που προηγήθηκαν με φάουλ του Καστανιέδα, ισοφαρίστηκαν άμεσα λίγο πριν το ημίχρονο σε φάση που ο Αθανασιάδης έκανε άστοχη έξοδο και κράτησαν το 1-1, παρότι οι Σέρβοι έπαιξαν με παίκτη λιγότερο από το 58ο λεπτό λόγω αποβολής του Κανγκά.

Εκπληκτική -ειδικά στο πρώτο μέρος- η Αϊντχόφεν διέλυσε την Μίντιλαντ με 3-0 και βρίσκεται με το ενάμιση πόδι στα πλεί-οφ, κάτι που ισχύει και για την Μονακό που έκανε επίδειξη ανωτερότητας μέσα στην Πράγα, επικρατώντας της Σπάρτα με 0-2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X