Η ΑΕΚ φέρνει Μισελέν!

Η ΑΕΚ φέρνει Μισελέν!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συζητά με τον Κλεμάν Μισελέν της Λανς για δεξί μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε συζητήσεις για να φέρει στην Ελλάδα τον Κλεμάν Μισελέν!

To enwsi.gr, σας είχε ενημερώσει πως η Ενωση είναι έτοιμη να φέρει στην Ελλάδα δεξί μπακ από μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που μπορεί να έρθει και να κάνει τη διαφορά. Επειτα από αναζητήσεις πολλών εβδομάδων, η ΑΕΚ κατέληξε στον παίκτη που θέλει. Και αυτός είναι ο Κλεμέντ Μισελέν.

Πρόκειται για τον 24χρονο (11/05/1997) διεθνή δεξιό μπακ της Λανς από τη Γαλλία. Εκπροσώπησε μάλιστα τη χώρα του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο με τρεις 90λεπτες συμμετοχές και μια ασίστ. Ξεκίνησε την καριέρα του στις μικρές ομάδες της Τουλούζ και από το 2016 είναι επαγγελματίας. Το 2018 η ομάδα του τον παραχώρησε δανεικό στην Αζαξιό, ενώ το καλοκαίρι του 2019 έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στην Λανς. Με την ομάδα του έχει 54 συμμετοχές, 1 γκολ και 7 ασιστ όντας ο βασικός της δεξιός οπισθοφύλακας. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022.

Η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κλείσει άμεσα το κενό που υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ. Αλλωστε, πέραν της ανάγκης που υπήρχε εξ αρχής για ενίσχυση με έναν ποιοτικό παίκτη, πλέον υπάρχει και το ζήτημα με τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη που θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες. Αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν πως έχουν βρει παίκτη που θα είναι έτοιμος και ποιοτικός, ώστε να μπει άμεσα στην ομάδα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X