Η ΑΕΚ έκλεισε και φέρνει έτοιμο δεξί μπακ από top πρωτάθλημα!

Η ΑΕΚ έκλεισε και φέρνει έτοιμο δεξί μπακ από top πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κατέληξε στην επιλογή της για το δεξί άκρο της άμυνας με παίκτη σε παραγωγική ηλικία και παραστάσεις υψηλού επίπεδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκλεισε δεξί μπακ η ΑΕΚ!

Ετοιμη να κάνει τη δεύτερη κίνηση αντίδρασης έπειτα από το σοκ του αποκλεισμού είναι η ΑΕΚ!

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του enwsi.gr, η Ενωση είναι έτοιμη να φέρει στην Ελλάδα δεξί μπακ από top ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που μπορεί να έρθει και να κάνει τη διαφορά άμεσα. Στην ΑΕΚ έψαχναν εδώ και πολύ καιρό τις επιλογές τους μέχρι να βρουν τον παίκτη που θέλουν και εκτιμούν πως έχουν βρει εκείνον που μπορεί να αλλάξει επίπεδο την ομάδα.

Φαίνεται πως έπειτα από αναζητήσεις πολλών εβδομάδων, η ΑΕΚ έχει καταλήξει στον παίκτη που θέλει και οι αμέσως επόμενες ημέρες θα φέρουν σημαντικές εξελίξεις. Οπως είχε τεθεί εξ αρχής στόχος, πρόκειται για παίκτη με υψηλές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο, που έρχεται από γεμάτες σεζόν και είναι σε ιδιαίτερα παραγωγική ηλικία. Η ΑΕΚ δουλεύει μεθοδικά την υπόθεση ώστε να μην υπάρξει κάποια αρνητική τροπή και εκτιμούν πως δεν μπορεί να χαλάσει πια η υπόθεση.

Η ΑΕΚ φιλοδοξεί να κλείσει άμεσα το κενό που υπάρχει στη θέση του δεξιού μπακ. Αλλωστε, πέραν της ανάγκης που υπήρχε εξ αρχής για ενίσχυση με έναν ποιοτικό παίκτη, πλέον υπάρχει και το ζήτημα με τον τραυματισμό του Μιχάλη Μπακάκη που θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.

Αλλά στην ΑΕΚ εκτιμούν πως έχουν βρει παίκτη που θα είναι έτοιμος και ποιοτικός, ώστε να μπει άμεσα στην ομάδα και να βοηθήσει την ομάδα να αλλάξει επίπεδο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X