ΑΕΚ: Ψάχνει ομάδα σε Πορτογαλία και Βέλγιο ο Λόπες -Κοιτάζει και Τουρκία

ΑΕΚ: Ψάχνει ομάδα σε Πορτογαλία και Βέλγιο ο Λόπες -Κοιτάζει και Τουρκία
Photo Credits: INTIME

Τι ισχύει για το μέλλον του Ελντερ Λόπες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Έλντερ Λόπες και Όλεγκ Νταντσένκο είναι οι δύο παίκτες που έχουν ενημερωθεί πως δεν υπολογίζονται στην ΑΕΚ.

Για τον Λόπες συγκεκριμένα, από την περίοδο της προετοιμασίας ο Μιλόγεβιτς δεν είχε μείνει ικανοποιημένος και η τελευταία εξέλιξη δεν άφησε έκπληκτο τον 32χρονο Πορτογάλο αριστερό μπακ, ο οποίος πλέον κινείται για να βρει πρόταση και να αποχωρήσει.

Ο Λόπες έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του και ψάχνεται να βρει ομάδα που θα θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο, λύνοντας το συμβόλαιό του με την Ένωση. Ήδη κοιτάζει τόσο στην αγορά της πατρίδας του της Πορτογαλίας, όσο και στο Βέλγιο, ενώ στα υπόψιν του είναι και η Τουρκία, καθώς στο παρελθόν είχε κάποιες κρούσεις από ομάδες της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr, η πλευρά του παίκτη περιμένει μέσα στο επόμενο διάστημα να δει τι προτάσεις θα έχει ακριβώς στα χέρια της για να προχωρήσει τις διαδικασίες. Ο Λόπες βρίσκεται στην ΑΕΚ από το καλοκαίρι του 2017, όταν και είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από τη Λας Πάλμας, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην πρώτη του χρονιά με την Ένωση, με τη φανέλα της οποίας μετράει 110 συμμετοχές με τέσσερα γκολ και 11 ασίστ μέχρι σήμερα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X