Ασύλληπτο: Ο Πέδρι έφτασε τα 72 παιχνίδια στη σεζόν!

Ασύλληπτο: Ο Πέδρι έφτασε τα 72 παιχνίδια στη σεζόν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πέδρι αγωνίστηκε στον ημιτελικό του ποδοσφαιρικού ολυμπιακού τουρνουά στο Τόκιο απέναντι στην Ιαπωνία κι έφτασε τα 72 επίσημα παιχνίδια στην σεζόν!

Εξωφρενικό αυτό που έχει κάνει φέτος ο Πέδρι, ο οποίος στα 19 του έχει φτάσει στα όρια του, παίζοντας ασταμάτητα σε όλες τις διοργανώσεις. Ο μέσος της Μπαρτσελόνα αγωνίστηκε στον ημιτελικό του Ολυμπιακού τουρνουά απέναντι στην Ιαπωνία και έφτασε τα 72 επίσημα παιχνίδια στην σεζόν, ένα νούμερο εξωφρενικό κι εντελώς εκτός κάθε λογικής.

Ο Ισπανός χαφ αγωνίστηκε φέτος σε 37 από τα 38 παιχνίδι πρωταθλήματος για την Μπαρτσελόνα, σε 6 παιχνίδια κυπέλλου, άλλα 7 του Champions League, δύο για τους τελικούς του ισπανικού σούπερ Καπ, σε 10 παιχνίδια με την Εθνική Ισπανίας σε Euro και προκριματική φάση Μουντιάλ, σε 4 παιχνίδια με την Εθνική Ελπίδων και άλλα 6 με την Ολυμπιακή ομάδα!

Κι όμως, ο Πέδρι δεν είναι ο παίκτης που έχει αγωνιστεί τα περισσότερα λεπτά στην σεζόν που ξεκίνησε από την 1η Σεπτεμβρίου. Αυτός είναι ο συμπαίκτης του Πάου Τόρες, αφού ο στόπερ της Βιγιαρεάλ έχει παίξει φέτος 5.513 αγωνιστικά λεπτά, δηλαδή πάνω από 61 γεμάτα 90λεπτα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X