«Η ΑΕΚ ψάχτηκε για τον Ροντινέι, αλλά η πρόταση δεν ικανοποίησε τον μπακ της Φλαμένγκο»

«Η ΑΕΚ ψάχτηκε για τον Ροντινέι, αλλά η πρόταση δεν ικανοποίησε τον μπακ της Φλαμένγκο»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι για ΑΕΚ και Ροντινέι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να συνέλθει από το μεγάλο κάζο και τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη και να ενισχυθεί στις θέσεις που έχει ανάγκη ενόψει του πρωταθλήματος.

Μία θέση που εξετάζεται φυσικά είναι του δεξιού οπισθοφύλακα και σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, η ΑΕΚ τσέκαρε και ρώτησε για την περίπτωση του Ροντινέι της Φλαμένγκο.

Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μπακ έπαιζε μέχρι πρόσφατα δανεικός στην Ιντερνασιονάλ και επέστρεψε στην Φλαμένγκο, όπου δεσμεύεται μέχρι το Δεκέμβριο του ’22. Ωστόσο, σύμφωνα με τους Βραζιλιάνους λογίζεται ως τρίτος μπακ και ψάχνεται να αποχωρήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Βραζιλιάνο ρεπόρτερ, Βενέ Κασαγκράντε και το «colunadofla» η ΑΕΚ ψάχτηκε για τον Ροντινέι, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε, διότι ο 29χρονος μπακ δεν ενθουσιάστηκε από την πρόταση της ΑΕΚ. Επίσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Φλαμένγκο είναι διατεθειμένη να διαπραγματευτεί, ωστόσο μόνο με πώληση και με ένα ποσό γύρω στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ποιος είναι ο Ροντινέι

Ο 29χρονος μπακ (1.75μ) έχει ανδρωθεί στις ακαδημίες της Αβάι και στην καριέρα του δεν έχει αγωνιστεί εκτός Βραζιλίας.

Εκτός από την Ιντερνασιονάλ, έχει περάσει και από τις Φλαμένγκο και Πόντε Πρέτα και συνολικά μετράει 3 γκολ και 12 ασίστ σε 138 παιχνίδια στην 1η κατηγορία της Βραζιλίας και 2 γκολ, 4 ασίστ σε 22 εμφανίσεις.

Από τον Γενάρη και μετά, στο πρώτο μισό του ’21 μέτρησε 7 ασίστ και 2 γκολ σε 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τις Φλαμένγκο και Ιντερνασιονάλ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X