Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκαν από την Εθνική Ισπανίας οι Πάου και Μαρκ Γκασόλ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποσύρθηκαν από την Εθνική Ισπανίας οι Πάου και Μαρκ Γκασόλ
Photo Credits: INTIME

Την απόφαση να βάλουν τέλος σε μια σπουδαία πορεία με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, έλαβαν τα αδέρφια Γκασόλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τίτλους τέλους για τους σπουδαίους Πάου και Μαρκ Γκασόλ στην εθνική ομάδα της Ισπανίας!

Λίγα λεπτά μετά την ήττα της «φούρια ρόχα» από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής με 95-81, ο 41χρονος εμβληματικός σέντερ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του έπειτα από 20 χρόνια πορείας με το εθνόσημο στο στήθος.

Σε αυτή τη μεγάλη σταδιοδρομία του με την εθνική, ο Γκασόλ κατέκτησε τα πάντα! Ένα Mundobasket το 2006 στην Ιαπωνία κόντρα στην Εθνική μας ομάδα, τρία Ευρωμπάσκετ (2009, 2011, 2015), αλλά και δύο ασημένια (2003, 2007) και ισάριθμα χάλκινα (2001, 2017) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Τέλος, αναδείχθηκε δύο φορές ασημένιος Ολυμπιονίκης και μία χάλκινος στις τρεις προηγούμενες Ολυμπιάδες που συμμετείχε.

Μάλιστα, ο ίδιος μετά το τέλος του αγώνα εμφανώς συγκινημένος τόνισε πως: «Νιώθω πολύ τυχερός για όσα έχω ζήσει με την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Είναι κρίμα να τελειώνει έτσι, όχι με βάση τη σημερινή εικόνα, αλλά με βάση τη συνολική πορεία τα τελευταία 20 χρόνια».

Από την άλλη, ο Μαρκ Γκασόλ, λίγη ώρα μετά την απόφαση του μεγάλου του αδελφού, ανακοίνωσε και αυτός πως θα αποχωρήσει από την εθνική Ισπανίας, όμως θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ΝΒΑ και τους Λος Άντζελες Λέικερς.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X