ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για την Κ15 στα Σπάτα

ΑΕΚ: Πρώτη προπόνηση για την Κ15 στα Σπάτα
Photo Credits: INTIME

Αρχισε η προετοιμασία της Κ15 της ΑΕΚ στα Σπάτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της προπόνηση στα Σπάτα πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα Κ15 της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ιβάν Νεντέλκοβιτς, θα πάρει μέρος στο οικείο πρωτάθλημα Super League. Στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας της ΠΑΕ ΑΕΚ βρέθηκε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Παπαδημητρίου και μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Ηλία Καλοπήτα καλωσόρισαν τα παιδιά και τους ευχήθηκαν μια καλή σχολική και αθλητική σεζόν.

Συνεργάτες του Νεντέλκοβιτς θα είναι οι Θόδωρος Τριποτσέρης, Γιώργος Κιούπης (προπονητής τερματοφυλάκων) και Ιάσων Ψαρράς (γυμναστής), οι οποίοι συνάντησαν τους ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2007 και το 2008.

Οι 26 ποδοσφαιριστές του ρόστερ είναι οι: Αβράσογλου, Ανδριώτης, Ζούλιας, Καλτσής, Κλάψας, Κολοκοτρώνης, Κολυφέτης, Λέκκα, Μανώλης, Μούρτζινος, Μπαθρέλος, Ντάνι, Πεχλιβανίδης, Πολυχρονόπουλος, Ιωάννης Σαρρής, Μιχαήλ Σαρρής, Σεψάς, Ψυρόπουλος, Ψυχογιός, Αρνίδης, Βρακάς, Μαρκόπουλος, Κοσιάβελος, Δημογιάννης, Παναγιωτόπουλος, Λάμπρου.

Η προετοιμασία της ομάδας Κ17 έχει αρχίσει τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, ενώ τα τμήματα Κ13, Κ12 και Κ11 θα αρχίσουν προπονήσεις από τα τέλη Αυγούστου και μετά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X