NBA-Σρέντερ: Ζητάει συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων δολαρίων

NBA-Σρέντερ: Ζητάει συμβόλαιο 20 εκατομμυρίων δολαρίων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντένις Σρέντερ «κυνηγάει» τα… πολλά χρήματα στην Free Agency καθώς τα τελευταία ρεπορτάζ τον θέλουν να ζητάει συμβόλαιο ύψους 20 εκατομμυρίων δολαρίων!

Ο Γερμανός γκαρντ είχε υπογράψει το 2017 τετραετές συμβόλαιο που έφτανε τα 70 εκατομμύρια δολάρια, αλλά όπως φαίνεται τώρα… ψάχνει περισσότερα.

Φέτος έγινε trade από την Οκλαχόμα στους Λέικερς, με τους οποίους αγωνίστηκε σε 61 παιχνίδια έχοντας κατά μέσο όρο 15,4 πόντους, 5,8 ασίστ και 3,5 ριμπάουντ.

Είναι οι αριθμοί αρκετοί για να του χαρίσουν το… «καλό πακέτο;» Όπως ανέφερε η Ραμόνα Σέλμπουρν στο ESPN, ο Σρέντερ θα ζητήσει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Θα μπορέσει ή όχι να το βρει;

Το σίγουρο είναι ότι οι Νιου Γιορκ Νικς έχουν χώρο στο Salary Cap και όπως ανέφερε πρόσφατα το Bleacher Report, είναι ανάμεσα στις ομάδες που έχουν κυκλώσει το όνομα του Σρέντερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X