Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκαλύπτεται στον κόσμο-Μεγάλη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη με τους φιλάθλους της ΑΕΚ!

Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποκαλύπτεται στον κόσμο-Μεγάλη συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη με τους φιλάθλους της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Μάκης Αγγελόπουλος θα μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ όπως είχε υποσχεθεί

Σε μια πρωτοφανή για τα Ελληνικά δεδομένα κίνηση, ο Μάκης Αγγελόπουλος θα μιλήσει στον κόσμο της ΑΕΚ μέσα από το κανάλι της ομάδας στο Youtube.

Μάλιστα θα μπορούν οι οπαδοί της ΑΕΚ να στείλουν τις ερωτήσεις τους στον πρόεδρο της ομάδας και πριν αλλά και κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ:

«Θα μιλήσω στον κόσμο της ΑΕΚ, σε ανοικτή Συνέντευξη, όπως εδώ και καιρό έχουμε προγραμματίσει. Ο κόσμος της ΑΕΚ θα έχει τη δυνατότητα να μας απευθύνει οποιοδήποτε ερώτημα, οποιονδήποτε προβληματισμό του».

Τα παραπάνω είχε προαναγγείλει – μέσω του aekbc.gr – τον περασμένο Μάιο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ΒC και όπως πάντα «ο λόγος του συμβόλαιο».

Ο κ. Μάκης Αγγελόπουλος σε μία πρωτοφανή (για τα ελληνικά δεδομένα) διαδικασία πρόκειται να τεθεί «ενώπιος ενωπίω» αποκλειστικά με τους οπαδούς της ΑΕΚ για ν’ απαντήσει live σε όλα τα εύλογα ερωτήματα, που θα τεθούν, την Τετάρτη 4 Αυγούστου 2021 και ώρα 18:00.

Ο κ. Αγγελόπουλος θα παραχωρήσει Συνέντευξη στο AEKΒC ΤV, ήτοι στο επίσημο Κανάλι της «Βασίλισσας» στο youtube.

Τί πρέπει να κάνουν οι φίλοι της ΑΕΚ;

Θα μπορούν από τώρα έως και αύριο Τρίτη (03/08, 21:00) ν’ αποστείλλουν στο press@aekbc.gr από μία ερώτηση. Oι φίλοι της ΑΕΚ θα έχουν τη δυνατότητα και στη διάρκεια της (απευθείας) μετάδοσης της Συνέντευξης ν’ απευθύνουν ερωτήματα, τα οποία θα μπορούν να καταγράφουν στο youtube.

Ο κ. Αγγελόπουλος, όπως δεσμεύτηκε, θα μιλήσει για ΟΛΑ.»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X