Σημείο και γκολ στη Σουηδία

Σημείο και γκολ στη Σουηδία

Η δυάδα του Stoiximaview στο πρωτάθλημα της Σουηδίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έχει δράση στο πρωτάθλημα της Σουηδίας και το Stoiximaview προτείνει δύο αγώνες για το στοίχημα.

Γκέτεμποργκ – Νόρκεπινγκ, (20:00): Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια η Γκέτεμποργκ στις δύο σερί νίκες απέναντι σε Έστερσουντ και Μιάλμπι. Στο εκτός έδρας παιχνίδι με την εκ των ουραγών Βάρμπεργκς, παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε 2-0. Έτσι, παρέμεινε στην 8η θέση με 15β. και απολογισμό 3-6-3. Η Νόρκεπινγκ το πάλεψε στην έδρα της Χάμαρμπι, αλλά «λύγισε» στο 83’ και έχασε 2-1. Ήταν η δεύτερη σερί ήττα, με αποτέλεσμα να μείνει ακόμη πιο πίσω από την τριάδα. Βρίσκεται στην 6η θέση με 17β. και στο -6 από την 3η θέση. Έχει απολογισμό 5-2-5.

Γκέτεμποργκ – Νόρκεπινγκ, (20:00): Το σετ αποδόσεων για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μοιρασμένο και είναι λογικό, αφού πρόκειται για αμφίρροπη αναμέτρηση. Θα αποφύγω το σημείο και θα πάω στα γκολ. Η Γκέτεμποργκ έχει 14 γκολ υπέρ και 14 κατά, ενώ οι αριθμοί της Νόρκεπινγκ είναι 15-12. Στα μισά από τα συνολικά 24 παιχνίδια τους μέχρι τώρα, έχουν σημειωθεί είτε δύο, είτε τρία γκολ. Γι’ αυτό και στο στοίχημα μου θα πάω στην επιλογή «2-3 γκολ» σε απόδοση 2.03 (pamestoixima).

Σίριους – Έρεμπρο, (20:00): Φρένο στις δύο συνεχόμενες ήττες από Μάλμε και Τζουργκάρντεν έβαλε την προηγούμενη εβδομάδα η Σίριους. Βέβαια, επρόκειτο για εντός προγράμματος ήττες, αφού οι δύο ομάδες οδηγούν την κούρσα. Κόντρα στην σχεδόν ισοδύναμη Ντέγκερφορς έβγαλε καλή εικόνα και έφτασε στη νίκη με 2-0. Έτσι, σκαρφάλωσε στην 11η θέση, φτάνοντας τους 12β. με απολογισμό 4-3-5. Επιτέλους βαθμός μετά από 5 σερί ήττες για την Έρεμπρο, που ήρθε ισόπαλη 1-1 με την ΑΙΚ. Η ουραγός έχει τεράστια κενά και αδυναμίες και θα πρέπει να αλλάξει πολλά για να μην υποβιβαστεί. Έχει μόλις 8β., με απολογισμό 2-2-8.

Σίριους – Έρεμπρο, (20:00): Η βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι μεγάλη, αλλά στην παρούσα φάση, η Σίριους δείχνει να «πατάει» καλύτερα. Στην έδρα της είναι ιδιαίτερα αξιόπιστη με 3 νίκες σε 5 παιχνίδια και απέναντί της έχει την Έρεμπρο, η οποία μετράει 5 ήττες σε 6 εξόδους της. Σίγουρα υπάρχει ρίσκο το σημείο, αλλά πάμε στοίχημα με «1» σε απόδοση 2.00 (winmasters).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X