Φωταγωγήθηκε το δημαρχείο Γρεβενών για τον Τεντόγλου

Φωταγωγήθηκε το δημαρχείο Γρεβενών για τον Τεντόγλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φωταγωγήθηκε το δημαρχείο Γρεβενών προς τον τιμήν του Μίλτου Τεντόγλου που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Το δημαρχείο θα παραμένει φωταγωγημένο για τρεις ημέρες όπως δήλωσε και ο δήμαρχος της πόλης. Ο Μίλτος Τεντόγλου, που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος έχει καταγωγή από την πόλη των Γρεβενών.

«Το δημαρχείο Γρεβενών θα παραμείνει φωταγωγημένο για τις επόμενες τρεις ημέρες προς τιμήν του Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου», δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Δασταμάνης. Ο κ. Δασταμάνης ανέφερε, επίσης, ότι το επόμενο διάστημα ο Δήμος Γρεβενών, σε συνεννόηση με τον Ολυμπιονίκη και την οικογένειά του, «θα διοργανώσει τιμητική εκδήλωση που θα ανταποκρίνεται στο ύψος της Ολυμπιακής διάκρισης του αθλητή αλλά και της τιμής που προσέφερε στην πόλη, αφού σήκωσε ψηλά τον γενέθλιο τόπο του κάνοντάς τον γνωστό στα πέρατα της γης»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X