Μητέρα Τεντόγλου: «Eτοιμη να καταρρεύσω από τη συγκίνηση, το περίμενα το χρυσό» (VIDEO)

Μητέρα Τεντόγλου: «Eτοιμη να καταρρεύσω από τη συγκίνηση, το περίμενα το χρυσό» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ανακουφισμένη και υπερήφανη για τον Μίλτο Τεντόγλου δήλωσε η Ιωάννα Παπαδημητρίου.

Η μητέρα του χρυσού ολυμπιονίκη στο άλμα εις μήκος τόνισε ότι από την ένταση είναι έτοιμη να καταρρεύσει και να βάλει τα κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνηση. Όπως είπε, περίμενε αυτή την επίδοση, αλλά και κάτι παραπάνω!

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είμαι ευτυχισμένη. Μετά από όλη την ένταση είμαι έτοιμη να καταρρεύσω και να βάλω τα κλάματα από τη χαρά και τη συγκίνηση. Περίμενα αυτό το άλμα, αλλά και κάτι παραπάνω. Περίμενα και το χρυσό. Δεν το λέγαμε, βέβαια. Πίστευα όμως πως θα τα καταφέρει. Ο Μίλτος κάνει συχνά τα καλά του άλματα προς το τέλος. Όταν πέρασε και το πέμπτο το πιστεύαμε ακόμη, αλλά φοβόμασταν. Όταν έκανε το έκτο ξεσηκώσαμε τα Γρεβενά από τους πανηγυρισμούς. Ήταν ένας δύσκολος και περίεργος αγώνας, όπως είπε και ο ίδιος ήταν τυχερός. Καρδιοχτυπήσαμε πάρα πολύ και στο τέλος ουρλιάζαμε από τη χαρά μας. Υποφέρουμε κάθε φορά, σε κάθε αγώνα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή του, τους ανθρώπους που είναι γύρω του, τον Βαγγέλη Παπανίκο και τον κύριο Πομάσκι που του βγάζω το καπέλο. Ο Μίλτος είναι ικανός και δουλεύει. Ακόμη δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί του, αλλά του έχω στείλει φωτογραφίες από τους πανηγυρισμούς στο καφενείο που συχνάζει. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής για τον αγώνα που έκαναν. Επίσης ευχαριστούμε όλα τα Γρεβενά που είναι δίπλα στον Μίλτο.

Πριν τον αγώνα του έστειλα μήνυμα. Του είπα «πάμε γερά, όπως μόνο εσύ ξέρεις». Του είπα ότι τον αγαπώ όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμά του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X