Ο Νταντσένκο θα συνεχίσει στην ΑΕΚ Β' μέχρι να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του!

Ο Νταντσένκο θα συνεχίσει στην ΑΕΚ Β' μέχρι να βρεθεί λύση με το συμβόλαιο του!
Photo Credits: INTIME

Εκτός πλάνων για την πρώτη ομάδα ο Ολεγκ Νταντσένκο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολεγκ Νταντσένκο δεν υπολογίζεται για την πρώτη ομάδα και μέχρι να βρεθεί άκρη με το συμβόλαιό του θα αγωνίζεται στην ΑΕΚ Β’.

Ο Νταντσένκο ενημερώθηκε πριν την έναρξη της σημερινής απογευματινής προπόνησης από τους Παναγιώτη Κονέ και Γιάννη Παπαδημητρίου ότι μέχρι να βρεθεί τρόπος να αποχωρήσει από την ομάδα, ουσιαστικά «υποβιβάζεται» και θα αγωνίζεται με την Β’ ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ουσιαστικά, ο Νταντσένκο μαζί με τον Λόπες αλλά και τον Νταβίντ Σιμάο είναι αυτή τη στιγμή οι τρεις ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται από την ΑΕΚ.

Ο Ουκρανός δεξιός οπισθοφύλακας ουσιαστικά δεν βρισκόταν στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς εδώ και καιρό ενώ από την στιγμή που αποκτήθηκε από την Ούφα, τον Ιανουάριο του 2021, δεν έπεισε πως μπορεί να σταθεί με αξιώσεις σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.

Ο 27χρονος Ολεγκ Νταντσένκο έχει καταγράψει με τα κιτρινόμαυρα 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, χωρίς να πείσει για τις ικανότητές του ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X