Γκρίλις: Περιμένει το «πράσινο» φως από την Άστον Βίλα για την μεταγραφή του στην Σίτι

EURO 2021 - Μουρίνιο: «Εγώ θα άρχιζα με τον Γκρίλις αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι στο αρχικό σχήμα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζακ Γκρίλις φαίνεται πως περιμένει το «ok» από την Άστον Βίλα, προκειμένου να προχωρήσει η μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι.

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα» του καλοκαιριού, αποκτώντας τον Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα, έναντι 100 εκατομμυρίων ευρώ. Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί τότε θα μιλάμε σίγουρα για μεταγραφή – ρεκόρ στην ιστορία της Premier League.

Βέβαια, ενώ οι «Πολίτες» τα έχουν βρει σε όλα με τον αρχηγό της Άστον Βίλα, οι «χωριάτες» δεν θέλουν να αφήσουν τόσο εύκολα τον 25χρονο άσο. Από την πλευρά του πάντως, ο Γκρίλις πιέζει την ομάδα του, καθώς επιθυμία του είναι να ενταχθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο δυναμικό της Σίτι και να δουλέψει υπό την καθοδήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Η Άστον Βίλα αναμένεται εντός της εβδομάδας να πάρει την απόφασή της για το μέλλον του Γκρίλις και αν όλα κυλήσουν ομαλά, τότε ο παίκτης θα ταξιδέψει στο Μάντσεστερ, προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο, μέχρι το 2026 με την Σίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X