Ρόδος: 47χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του επειδή ήθελε να χωρίσουν

Ρόδος: 47χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του επειδή ήθελε να χωρίσουν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας με θύμα γυναίκα στην Ελλάδα.

Στο νοσοκομείο μία 36χρονη στη Ρόδο, η οποία τραυματίστηκε με μαχαίρι από τον 47χρονο σύζυγό της. Όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα dimokratiki, το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Βουνάρα στην Ιαλυσό, όταν και ο 46χρονος μαχαίρωσε τη σύζυγό του και μητέρα των ανηλίκων παιδιών του στα πόδια, τα χέρια και τον λαιμό. Πληροφορίες του τοπικού μέσου αναφέρουν ότι αφορμή στάθηκε η απόφαση της γυναίκας να χωρίσουν. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και έχει, ευτυχώς, διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο 47χρονος είχε απασχολήσει την αστυνομία και στο παρελθόν για όμοια αδικήματα. Αστυνομικοί του Α.Τ. Ιαλυσού κάνουν έρευνα για το συμβάν. Σημειώνεται πως η είδηση αυτή έρχεται ύστερα από τη δολοφονία της 35χρονης στη Δάφνη από τον 39χρονο σύζυγό της. Η μητέρα ενός 11χρονου αγοριού έπεσε θύμα επίθεσης από τον άνδρα της την Παρασκευή και άφησε την τελευταία της πνοή ύστερα από δύο μαχαιριές στον λαιμό από μαχαίρι 28 εκατοστών.

Όπως φάνηκε από την ιατροδικαστική εξέταση, η γυναίκα πρέπει να ήταν ξαπλωμένη όταν της χτύπησε ο άνδρας με το μαχαίρι, ενώ δεν υπήρξαν σημάδια αντίστασης. Ο 39χρονος οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα, ο οποίος του απήγγειλε κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αλλά και οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο ίδιος δήλωσε «μετανιωμένος», σύμφωνα με το Mega, και επανέλαβε πως τη σκότωσε γιατί τη ζήλευε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X