Λέει το «ναι» η Άστον Βίλα στα 100 εκατ. λίρες της Σίτι για Γκρίλις

Λέει το «ναι» η Άστον Βίλα στα 100 εκατ. λίρες της Σίτι για Γκρίλις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζακ Γκρίλις ετοιμάζεται να γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League, μιας και η Άστον Βίλα θα πει το «ναι» στην πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι.

Όπως αναφέρει το «Sky Sports», η Άστον Βίλα θα δεχθεί την πρόταση της Μάντσεστερ Σίτι ύψους 100 εκ. λιρών, ποσό που θα κάνει τον Τζακ Γκρίλις την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League, με τον Πολ Πογκμπά να έχει το προηγούμενο ρεκόρ όταν το 2016 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε δαπανήσει 89 εκ. λίρες για να τον αποκτήσει από την Γιουβέντους.

Παρότι ο Γκρίλις υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο το περασμένο Σεπτέμβριο, ο ίδιος δεν φαίνεται να θέλει να μείνει στην Άστον Βίλα, η οποία βλέπει επίσης πως η πρόταση των 100 εκ. λιρών είναι μία μοναδική ευκαιρία για να μπορέσει να πάρει τα χρήματα που θέλει και να τα επενδύσει σε άλλες μεταγραφές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X