Ο Ιωνικός κέρδισε 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη

Ο Ιωνικός κέρδισε 3-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με σκορ 3-1 επικράτησε απόψε (31/7) ο Ιωνικός του Απόλλωνα Σμύρνης, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Ριζούπολη υπό ακραίες, λόγω αφόρητης ζέστης, καιρικές συνθήκες.

Ο Γιάννης Πετράκης είχε τον Κότσαρη κάτω από τα γκολπόστ, τους Μπαξεβανίδη, Ράιλι, Λισγάρα, Βιτλή στην άμυνα, τους Φατιόν, Κάστρο, Παπαγεωργίου στον άξονα, τους Κραγιόπουλο, Παμλίδη στα «φτερά» και τον Ντάουντα στο «9».

Ο Δημήτρης Σπανός ξεκίνησε με τον Αναγνωστόπουλο στο τέρμα, τους Μύγα, Σάντσεζ, Λουάν, Βαλεριάνο στην άμυνα, τους Ρομαό, Ντάλσιο στον άξονα, τους Ματσούκα, Ντελγκάδο στα άκρα και τον Μπουένα πίσω από τον Μάναλη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι 2 ομάδες βρήκαν από μία φορά δίχτυα, καθώς οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19′ με σουτ του Ντάουντα και οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» στο 35′ με τον Μπουένο.

Στην ανάπαυλα οι Νικαιώτες άλλαξαν και τους 11 που άρχισαν το ματς ενώ η «Ελαφρά Ταξιαρχία» προχώρησε σε 3 αλλαγές (Σλίβκα, Τσιλούλης, Ντομίνγκες).

Στο 67′ είχε δοκάρι με τον Ιωαννίδη, όμως ο Ιωνικός ήταν εκείνος που πήρε τη νίκη χάρις σε δύο τέρματα που σημείωσε στο τελευταίο δεκάλεπτο με «πρωταγωνιστή» τον Αοσμαν. Ο οποίος στο 81′ σκόραρε για το 2-1 και στο 86′ έκανε το κόρνερ όπου ο Βαφέας με κεφαλιά διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Κότσαρης, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Ράιλι, Λισγάρας, Φατιόν, Κάστρο, Κραγιόπουλος, Παπαγεωργίου, Παμλίδης, Ντάουντα.

Επαιξαν και οι Σλίβκα, Τσιλούλης, Ντομίνγκες, Κυρίτσης, Γιαννάκης, Ντεντάκης, Ιωαννίδης, Ρώσσης,

ΙΩΝΙΚΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σάντσεζ, Λουάν, Μύγας, Βαλεριάνος, Ρομαό, Ντάλσιο, Μπουένο, Ματσούκας, Ντελγκάδο, Μάναλης.

Επαιξαν και οι Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαφέας, Μουστάκης, Κιάκος, Μπάσα, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Πογοσιάν, Μπονέτι, Ιατρούδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X