ΑΕΚ: Κονέ-Παπαδημητρίου κάλεσαν τους παίκτες στα Σπάτα για έκτακτο meeting!

ΑΕΚ: Κονέ-Παπαδημητρίου κάλεσαν τους παίκτες στα Σπάτα για έκτακτο meeting!
Photo Credits: INTIME

Την Κυριακή το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του βασικού πλάνου της ΑΕΚ θα πάνε νωρίτερα στα Σπάτα για meeting με Κονέ και Παπαδημητρίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα όσα έγιναν την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ με τον αποκλεισμό-ντροπή της ΑΕΚ από την Βελέζ, δεν φαίνεται ότι θα περάσει δίχως… αντίδραση από πλευράς διοίκησης.

Και σήμερα αναμένονται εξελίξεις στην Ενωση. Μετά το Σαββατιάτικο ρεπό που πήραν οι «κιτρινόμαυροι» από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο Παναγιώτης Κονέ και ο Γιάννης Παπαδημητρίου περιμένουν τους παίκτες σήμερα το απόγευμα στα Σπάτα. Νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα της προπόνησης (19:00).


Και αυτό ώστε να μιλήσουν μαζί με τους ποδοσφαιριστές του βασικού πλάνου της Ενωσης (όχι με όλο το ρόστερ) για ότι έγινε στα διπλά παιχνίδια με την Βελέζ και τον πρόωρο αποκλεισμό από την Ευρώπη. Και δεν αποκλείεται μέσα από αυτή την κουβέντα να προκύψουν και εξελίξεις με κάποιους ποδοσφαιριστές ή να ανακοινωθούν αποφάσεις της διοίκησης της Ενωσης.

Αλλωστε πλέον υπάρχει χρόνος για αποφάσεις και πράξεις από πλευράς «κιτρινόμαυρων» μέχρι την σέντρα του πρωταθλήματος (21-22 Αυγούστου), όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ιωνικό και μετά από μία εβδομάδα τον ΟΦΗ εκτός έδρας, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X