Ξέσπασμα Μιλόγεβιτς προς τους παίκτες: «Πρέπει να ντρέπεστε -Καρέρα και Χιμένεθ έφταιγαν πάντα μόνο;»

Ξέσπασμα Μιλόγεβιτς προς τους παίκτες: «Πρέπει να ντρέπεστε -Καρέρα και Χιμένεθ έφταιγαν πάντα μόνο;»
Photo Credits: INTIME

Ολα όσα είπε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους ποδοσφαιριστές του μετά τον αποκλεισμό-ντροπή από την Βελέζ στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αμέσως μετά τον αποκλεισμό-σοκ από την Βελέζ στο ΟΑΚΑ, είχε δείξει τον έντονο εκνευρισμό του.

Στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ είπε στους παίκτες μετά τον αποκλεισμό «Ήταν ο χειρότερος εφιάλτης αυτό που έζησα…». Και ήθελε να πει περισσότερα. Αλλά τα κράτησε για την επόμενη μέρα, στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Και η εικόνα του την Παρασκευή το απόγευμα στα Σπάτα ήταν ενδεικτική της ψυχολογίας του και του τι είχε στο μυαλό του, μετά το ευρωπαϊκό κάζο της ΑΕΚ εντός έδρας, στον πρώτο γύρο του Conference League.


«4-5 παίκτες περπατούσαν»

Αναλυτικότερα, ο Σέρβος κόουτς της ΑΕΚ στην προπόνηση της Παρασκευής έκανε ομιλία για πάνω από 40 λεπτά στα Σπάτα. Και τα λόγια του ήταν σκληρά προς τους «κιτρινόμαυρους» για ότι έκαναν σε δύο ματς με την Βελέζ. «Θα πρέπει να ντρέπεστε όλοι σας εδώ μέσα. Την Πέμπτη δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση, παρότι κάναμε πολλές ευκαιρίες. Θεωρώ ότι μεγάλο κομμάτι της πρόκρισης χάθηκε στην Βοσνία. Εκεί είδα 4-5 παίκτες να περπατάνε και να μην τρέχουν να κάνουν όσα είχαμε πει. Γενικά εκεί δεν δουλέψατε, όπως είχαμε πει. Και έγινε πιο δύσκολο το έργο μας στην ρεβάνς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν στην ομάδα. Έχετε μεγάλες ευθύνες. Τόσα χρόνια φταίνε οι προπονητές, ο Καρέρα, ο Χιμένεθ και ποτέ εσείς; Εχω να πω πολλά, αλλά θα τα πω σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με όσους πρέπει τις επόμενες ημέρες. Από εδώ και πέρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για το πρωτάθλημα. Θα κάνουμε τρία φιλικά, να γνωρίζετε καλά ότι θα κρίνω πολλούς από αυτά. Δεν υπάρχουν περιθώρια» είπε μεταξύ άλλων ο Σέρβος κόουτς,


Ο Μπακάκης μίλησε

Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ μίλησε μόνο ένας. Ο Μιχάλης Μπακάκης. Ο εκ των αρχηγών της Ενωσης τόνισε προς τον προπονητή του «Είναι δική μας η ευθύνη κόουτς. Να αναλογιστούμε τις πράξεις μας και τις ευθύνες μας».

Η ομιλία έληξε μετά από αρκετή ώρα, με άπαντες να βγαίνουν από τα αποδυτήρια έντονα προβληματισμένοι για την επόμενη μέρα και για όλα αυτά που πρέπει να γίνουν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X