Super League: H «Μεγάλη Δευτέρα» για τα τηλεοπτικά των «6»

Super League: H «Μεγάλη Δευτέρα» για τα τηλεοπτικά των «6»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κρίσιμες παραμένουν οι ώρες για να υπάρξει λύση στα τηλεοπτικά της Super League και να μην υπάρξει εμπόδιο στη σέντρα της φετινής αγωνιστικής περιόδου στις 21 Αυγούστου.

Οι εκκρεμότητες παραμένουν αρκετές και όσο περνάει ο καιρός τόσο στενεύουν και τα χρονικά περιθώρια για οριστικές και επίσημες λύσεις.

Στο μέτωπο των «6» ομάδων (Βόλος, Απόλλων Σμύρνης, Ιωνικός, Λαμία, Παναιτωλικός και Αστέρας Τρίπολης) που κινούνται μαζί για να βρουν τηλεοπτική στέγη αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις.

Οι… ζυμώσεις με φόντο την εν εξελίξει διαπραγμάτευση με το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote Tv συνεχίζονται και σχετίζονται με το «κάτι παραπάνω» που αναζητούν όσον αφορά στο οικονομικό αντίτιμο οι ομάδες.

Σύμφωνα με το sdna η Δευτέρα είναι πολύ καθοριστική ημέρα, καθώς οι «6» αναμένεται να έχουν τις τελικές επαφές με την Cosmote TV και υπάρχει η αίσθηση ότι θα συμφωνήσουν οριστικά για να δοθεί επιτέλους λύση στο συγκεκριμένο σήριαλ.

Ωστόσο, κάτι ακόμα που θα απαιτήσουν οι συγκεκριμένες ομάδες από τη Super League και θα προσπαθήσουν να το περάσουν στο Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής την Τρίτη για να υπογράψουν με την Cosmote TV, είναι να μπει ρητή δέσμευση που να αφορά την προκήρυξη του πρωταθλήματος της σεζόν 2022-2023 ότι θα υπάρχει κεντρική τηλεοπτική διαχείριση και η ίδια η λίγκα θα μοιράζει τα χρήματα που θα λαμβάνει από τους τηλεοπτικούς παρόχους.

Είναι σαφές ότι οι επόμενες ημέρες είναι κρίσιμες, καθώς πλέον δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για νέες… παρατάσεις και πρέπει να δοθούν λύσεις, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, προκειμένου να έχουμε σέντρα στη φετινή Super League στις 21 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X