ΑΕΚ: Επενδύει στον Κοτσιώνη- Ποιοι θα δοθούν δανεικοί!

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 36-27 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ θέλει να δώσει περισσότερες ευκαιρίες στον νεαρό τη νέα αγωνιστική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους νέους παίκτες της στους οποίους πιστεύει πολύ η ΑΕΚ είναι ο Κωνσταντίνος Κοτσιώνης. Ο νεαρός (γεννημένος το 2002) κάθε χρόνο παρουσιάζει σημαντική εξέλιξη και φέτος σε κάθε ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής Δημήτρης Δημητρούλιας έδειξε έτοιμος για το μεγάλο βήμα.

Ο 20χρονος περιφερειακός είναι ο νεαρότερος αθλητής στην ιστορία του τμήματος που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στην Handball Premier πέρυσι τον Φεβρουάριο απέναντι στον Αερωπό. Λίγες ημέρες αργότερα έκανε το ντεμπούτο του στο ευρωπαϊκό ματς με την Βογκόσκα και έγινε ο νεαρότερος αθλητής της ΑΕΚ που αγωνίστηκε σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε επίσης στην Ευρώπη και μάλιστα ήταν πρώτος σκόρερ στο δεύτερο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Πρίστινα. Στην ΑΕΚ πιστεύουν πολύ στον Κοτσιώνη ο οποίος μάλιστα αναδείχτηκε και πρώτος σκόρερ στην τελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εφήβων συμβάλλοντας τα μέγιστα για να φτάσει η ομάδα του Αλέξη Αλβανού στην κατάκτηση του τίτλου. Ο νεαρός αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων και φέτος θα έχει την δυνατότητα με σκληρή δουλειά να πάρει ακόμα περισσότερες ευκαιρίες από τον Δημήτρη Δημητρούλια.

Στην ίδια κατηγορία μπαίνουν επίσης και οι ταλαντούχοι και ελπιδοφόροι Μιχάλης Στάθης (αριστερό ίντερ), Μάριος Δικαιούλιας (πίβοτ) και Γιάννης Βασιλείου-Τσάφος (δεξί εξτρέμ). Επιπλέον να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ παραχώρησε δανεικούς δύο παίκτες της, τους νεαρούς Γιάντσα και Κοβάνη στον Δούκα ενώ παράλληλα δανεικός με την Πυλαία θα αγωνιστεί ο νεαρός τερματοφύλακας, Δημήτρης Μπαμπατζανίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X