Διπλή επιλογή σε Σκωτία και Ελβετία

Διπλή επιλογή σε Σκωτία και Ελβετία

Οι επιλογές του Stoiximaview για το σημερινό μας στοίχημα...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύο ματς για στοίχημα μας προτείνει σήμερα το Stoiximaview, από τα πρωταθλήματα Σκωτίας και Ελβετίας.

Σκωτία, Χαρτς-Σέλτικ (22.00): Πρεμιέρα με φουλ γκρίνια για τη Σέλτικ στο πρωτάθλημα. Η εποχή Ποστέκογλου δεν άρχισε καθόλου καλά και οι οπαδοί είναι από νωρίς… στα κάγκελα. Ο αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Μίντιλαντ και η ήττα στην παράταση στο δεύτερο ματς (2-1) βάζει την ομάδα σε συνθήκη έντονης πίεσης από νωρίς. Μάλιστα, το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει την κατάσταση με το ρόστερ της περιπλέκει ακόμη την κατάσταση, αφού η εποχή όπως αποδεικνύεται μόνο για πειραματισμούς δεν προσφέρεται.

Σκωτία, Χαρτς-Σέλτικ (22.00): Από την άλλη η Χαρτς είναι έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή. Έχοντας πάει εξαιρετικά στα φιλικά, ο ιστορικός σύλλογος είναι έτοιμος για να στρογγυλοκαθίσει ξανά στη μεγάλη κατηγορία. Στην πρεμιέρα της, ο Νίλσον φαίνεται πως θα παραμείνει πιστός στο αγαπημένο του 4-3-3, παρότι μεσοεπιθετικά θα είναι πιο συγκρατημένος. Με την Σέλτικ πάντως να βρίσκεται από πολύ νωρίς σε φάση restart και τους γηπεδούχους να μπαίνουν στη μάχη γεμάτοι ενθουσιασμό το G/G στο 1.77 (novibet.gr) ίσως είναι η καλύτερη λύση.

Ελβετία, Γιούνγκ Μπόις-Γκρασχόπερ (21.30): Tα συναισθήματα στη Γιούνγκ Μπόις είναι ανάμικτα. Από τη μία υπάρχει ικανοποίηση για την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη υπάρχει προβληματισμός για το ότι το άνετο 3-0, έγινε 3-2 από τη Σλόβαν και ένα άνετο βράδυ γέμισε με άγχος, ενώ στο επόμενο βήμα θα κληθεί να αντιμετωπίσει την σαφώς πιο έμπειρη Κλουζ.

Ελβετία, Γιούνγκ Μπόις-Γκρασχόπερ (21.30): Η Γκρασχόπερ πηγαίνει στη Βέρνη έχοντας νιώσει την κρυάδα της πρεμιέρας κόντρα στη Βασιλεία, που πέρασε σβηστά από την έδρα της (0-2). Συνεχίζει με πρόγραμμα… βουνό, στο οποίο οφείλει να δείξει χαρακτήρα. Με τους γηπεδούχους πάντως να έχουν στο μυαλό τους και το ματς που τους περιμένει στη Ρουμανία την ερχόμενη Τρίτη και με το πρώτο δείγμα των νεοφώτιστων να είναι προβληματικών οι πιθανότητές τους δεν είναι πολλές. Η Γιούνγκ Μπόις είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τον άσσο και μάλιστα από ημίχρονο στο 1.83 (novibet.gr).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X