Χειρότερο από τον αποκλεισμό τώρα, είναι οι «εκπτώσεις»

Χειρότερο από τον αποκλεισμό τώρα, είναι οι «εκπτώσεις»
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Καπετανάκος μετά το κάζο από την Βελέζ επιχειρεί να αναλύσει την επόμενη μέρα και τις απαιτήσεις για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προσπαθεί να συνέλθει από το αδιανόητο κάζο με την Βελέζ. Και ως τέτοιο πρέπει να αντιμετωπίζεται από όλη την κοινωνία του κλαμπ.

Επεσε «θύμα» μίας μεγάλης έκπληξης σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά επί της ουσίας έπεσε… θύμα των ίδιων των πράξεων της διοίκησης της. Το κακό της κεφάλι… Και για να μην τα ξαναλέμε και τα ξαναγράφουμε γιατί υπάρχει μεγάλη κόπωση σε όλους μας πλέον, την ευθύνη την έχει μόνο ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τον τρόπο και την πολιτική διοίκησης του κλαμπ. Και στα καλά και άσχημα.

Η ΑΕΚ λοιπόν έμεινε εκτός Ευρώπης πριν καν φύγει ο Ιούλιος και το τι έγινε στα δύο ματς με την Βελέζ αναλύθηκε εκτενώς από όλους μας. Ο καθένας με το δικό του σκεπτικό, «είδε» τον αποκλεισμό όπως θεωρεί ότι συνέβη. Με ευθύνες σε διοίκηση, Μιλόγεβιτς και παίκτες. Πάμε στο από εδώ και πέρα όμως, γιατί αυτό έχει πλέον μεγάλη σημασία. Ισως και την μόνη.

Η μεταγραφική ενίσχυση πρέπει να συνεχιστεί στις θέσεις που διαπιστώθηκαν, πρέπει να γίνει στο επίπεδο που απαιτείται για να δημιουργηθεί μία ανταγωνιστική ομάδα (όχι μπαλώματα τώρα που έμεινε εκτός Ευρώπης) και σαφώς πρέπει να δαπανηθούν πολλά περισσότερα χρήματα από όσα θα ξοδευτούν μετά την απώλεια των εσόδων από το Conference League. Το τελευταίο είναι δουλειά και ευθύνη της διοίκησης. Για αυτό και διοικεί.

Ο κόσμος είναι εδώ για να απαιτεί, να περιμένει και να ψυχαγωγείται στο γήπεδο ή σπίτι του. Και εμείς για να κρίνουμε πεπραγμένα και να κάνουμε ρεπορτάζ. Για τις μεταγραφές αποφασίζει μόνο η διοίκηση Μελισσανίδη και έχει την ευθύνη, ενώ εδώ θα προσθέσω και τον ρόλο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς που πρέπει να απαιτήσει όλα όσα θέλει και στο επίπεδο που θεωρεί ότι πρέπει να είναι. Πάντα είναι κομβικός ο ρόλος του προπονητή. Ειδικά τώρα.


Να μην αλλάξει ότι αποφάσισε να κάνει

Το μεγαλύτερο κακό για την ΑΕΚ θα είναι να γίνουν «εκπτώσεις» τώρα. Σε όλα τα επίπεδα. Το κλαμπ πρέπει να συνεχίσει το δρόμο που χάραξε. Να αλλάξει πρόσωπα, να ανεβάσει επίπεδο το ποδοσφαιρικό τμήμα και την ΠΑΕ. Δεν ξέρω το αποτέλεσμα, αλλά ξέρω ότι πρέπει να συνεχίσει και να μην κάνει πίσω. Διότι η υπάρχουσα εικόνα, δεν φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια.

Τα προβλήματα εμφανίστηκαν ξανά μπροστά στα μάτια μας. Έφυγε πολύ νωρίς φέτος το χαλάκι που τα έκρυβε ή δεν ήθελε να τα δει με ειλικρίνεια η διοίκηση τόσα χρόνια. Αν όλο αυτό που ζήσαμε την Πέμπτη είναι ευκαιρία για δημιουργία κάτι πολύ καλού, τότε χαλάλι για το χωριό του Μόσταρ που απέκτησε Εθνική εορτή.

Είναι όμως διατεθειμένη η νυν διοίκηση να αλλάξει νοοτροπία και πολιτική σε όλους τους τομείς, για να καταφέρει να γίνει ανταγωνιστική λίγο πριν μπει στο νέο γήπεδο; Αν ναι, προχωράμε και όλα καλά. Αν όχι, τότε μεσούσης της σεζόν θα μετράμε ξανά τη διαφορά με την κορυφή, οι στόχοι θα «μικραίνουν» και όλοι μας θα αναλύουμε «τις πταίει;».

Απλά και ξεκάθαρα πράγματα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X