Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο ο Καρένιο Μπούστα, εκτός βάθρου ο Τζόκοβιτς (VIDEO)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Χάλκινο ο Καρένιο Μπούστα, εκτός βάθρου ο Τζόκοβιτς (VIDEO)

Ο Καρένιο Μπούστα κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο, αφού νίκησε τον Τζόκοβιτς με 2-1 σετ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός βάθρου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο απλό του τένις έμεινε ο Νο1 κόσμου και μεγάλο φαβορί πριν από τους αγώνες, ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο “Νόλε” αποκλείστηκε στον ημιτελικό από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και ηττήθηκε και στον μικρό τελικό με 6-4, 6-7 (6), 6-3 από τον Ισπανό Πάμπλο Καρένιο Μπούστα ο οποίος κρέμασε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο!

Ο 34χρονος Σέρβος, από την άλλη, κυνηγούσε το χρυσό για να γράψει μετά ιστορία στη Νέα Υόρκη με το Golden Slam, αλλά δεν κατάφερε να ανεβεί ούτε καν στο βάθρο για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Οσον αφορά το ματς, ο Καρένιο ήταν εξαιρετικός στα ράλι, όπου έτρεξε… χωρίς έλεος τον αντίπαλό του και πήρε μερικούς σούπερ πόντους, που άφησαν εμβρόντητο ακόμα και τον ίδιο τον Τζόκοβιτς, ενώ είχε και πολύ καλά σερβίς

Ο τενίστας από το Βελιγράδι πλήρωσε τα κακά ποσοστά στο σερβίς του στο πρώτο σετ, αλλά βελτιώθηκε εμφανώς στο δεύτερο και κατάφερε να γράψει το 1-1 στο τάι μπρέικ, παρότι βρέθηκε αντιμέτωπος με ματς πόιντ (6-5).


Πολλοί θα πίστεψαν ότι είχε έρθει η ώρα του, όμως ο Καρένιο μπήκε δυνατά και στο τρίτο σετ και με άμεσο μπρέικ πέρασε μπροστά με 3-0, κάνοντας τον Νόλε να σπάσει από τα νεύρα τη ρακέτα του!


Σερβίροντας με συνέπεια μέχρι το τέλος πήρε τις μπάλες στο 5-3 και τελικά έκλεισε τον αγώνα εκμεταλλευόμενος το πέμπτο ματς πόιντ του. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή για τον Ισπανό, που την πανηγύρισε σα να πήρε το χρυσό!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X